0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sert bir lastik B390. Bir kaç yıl beklemişse dahada sertleşmiştir. aracımın üstünde 3 yıllık B390 vardı, her binen arabada ses var diyordu . O lastikten kış lastiğine geçtim good year UG+7, sanki arabayı değiştirdim . Şuan er300 var, azda olsa bu da ses yapıyor. Bridgestone sağlam lastik ama konfor yok açıkçası.[/quotvedat beye aynen katılıyorum, bendede b390 vardı bu kış bende ug+7 aldım ve arabanın konforu ve güvenilirliği kat kat arttı, accaip farketti. geçen ay artık mecburen kışlıkları çıkarıp tekrar b390'ları taktım ve gerçekten inanılmaz kötü her anlamda heralde bu yazı böyle çıkarıp seneye yaza artık goodyear'ın yazlık lastiklerini alıp keyif sürerim, ug+7'lerden sonra good year'a acayip içim ısındı umarım yanıltmaz ben.
Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Mayıs 21, 2010, 14:36:27sert bir lastik B390. Bir kaç yıl beklemişse dahada sertleşmiştir. aracımın üstünde 3 yıllık B390 vardı, her binen arabada ses var diyordu . O lastikten kış lastiğine geçtim good year UG+7, sanki arabayı değiştirdim . Şuan er300 var, azda olsa bu da ses yapıyor. Bridgestone sağlam lastik ama konfor yok açıkçası.[/quotvedat beye aynen katılıyorum, bendede b390 vardı bu kış bende ug+7 aldım ve arabanın konforu ve güvenilirliği kat kat arttı, accaip farketti. geçen ay artık mecburen kışlıkları çıkarıp tekrar b390'ları taktım ve gerçekten inanılmaz kötü her anlamda heralde bu yazı böyle çıkarıp seneye yaza artık goodyear'ın yazlık lastiklerini alıp keyif sürerim, ug+7'lerden sonra good year'a acayip içim ısındı umarım yanıltmaz ben.İnşallah yanıltmaz .Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Mayıs 21, 2010, 14:57:14ultragrip 7 ve 7+ çok konforlu, iyi bir seçim yapmışsınız. ayrıca 3-4 yıl da sürüyor bu konforu.Alper Bey, teşekkürler . Testlere falan bakarak ama tamda emin olmayarak aldım lastiği. Bu yorum iyi geldi .
ultragrip 7 ve 7+ çok konforlu, iyi bir seçim yapmışsınız. ayrıca 3-4 yıl da sürüyor bu konforu.