0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
carina ne auris ne, bu tür hareketlere forum dilinde ne denir
Elinizde bir telefon düşünün biri a model biri b model ikiside aramıosa ortak sebepler olabilir.
bir aydır benim 2004 sol otomatikte de var titreme. sabahları daha çok oluyor kırmızıda frene basınca sanki araba istop ( valla bu kelimenin türkçesi bu herhalde stop falan da olabilit ama konuşma ağzı bu işte...) edecek gibi oluyordu. önce lpg filtresin değiştirdim kesilmedi. bujileri de yani değiştirmiştim fakat yine de gösteryeim dedim usta baktı bujiler sağlam. hocam lpg yi nezaman tatktırdın dedi geçen sene dedim. kaç km yapyın dedi.. 60 bin dedim tamam dedi bujilerin yuvasına bir enteresan bir aletle baktı ve senin sibopları lpg mahvetmiş dedi. lpg 60 veya 70 binde sibopları öldürüyormuş .. 800 tl masrafı olur dedi ve yeni takacağı siboplara 100 bin km garantisi verdi.. bu normal mi acaba hiç karşılaşan var mı bu durumla...
arızanın arkasında dur,tam düzeltilmeden olur verme,gerekirse başka servise götür, sen bilinçli bir kullanıcısın problemi rahat çözdürürsün.arabanı iyi günlerde kullan.