Gönderen Konu: Yaris'e Cd player operasyonu  (Okunma sayısı 4113 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
Yaris'e Cd player operasyonu
« : Mayıs 18, 2010, 21:14:30 »
Arkadaşlar 2003 model aracıma radio-cd player takmayı düşünüyorum. Fakat kafamda bazı sorular var. Keşif için konsolunu açtım. Nasıl bağlanacağı konusunda kabaca fikir sahibi oldum. Fakat açıkta olan ve herhangi bir yere bağlı olmayan 2 adet uçla karşılaştım. Arka hoparlörler için konulmuş olabileceğini düşündüm ama aracın arka kısımlarında (kapı içleri, bagaj vb.) bırakılmış uç yok. O uçların ne işe yaradığını çözemedim.

İkinci sorum ise direksiyondan kontrol konusunda. Ses kontrolü ve direksiyondan yapılan diğer kontroller yeni cd çalar üzerinde etkili olacak mı? Yoksa devreden çıkacak mı? Aracın orjinal radyosu kullanılabilir olacak mı?

İlginize teşekkürler.
TODAY,TOMORROW,TOYOTA...

Toyota Club Türkiye

Yaris'e Cd player operasyonu
« : Mayıs 18, 2010, 21:14:30 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '11
Ynt: Yaris'e Cd player operasyonu
« Yanıtla #1 : Mayıs 19, 2010, 11:32:06 »
İlk soru için bir şey diyemem burak bey ama.. ikinci sorunuza yanıt verebilirim. Aynı araba bende de mevcut ve ses sistemi bağlı. CD player var fakat direksiyondan kontrol edilemiyor yani kendi aracımda böyle. CD player'in orjinal radyo/teyp'e göre daha fazla menü ve özelliği oldugu için bağlamak çok zor diye düşünüyorum. Ama yinede işinin ehli olan birisine sormakta fayda var.
Tabi o zaman yan yok, Hep düz...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
Burak Tolga Erdoğan Kardeşimizi Saygıyla Anıyoruz.
Bir zamanlar Yaris i vardı :S

Artık Corolla sı var :)