Gönderen Konu: AE101 karter koruması  (Okunma sayısı 1969 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1997 Corolla 1.3 XE
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
AE101 karter koruması
« : Mayıs 18, 2010, 15:00:12 »
arkadaşlar; 97 model corolla XE lerde orjinalinde karter koruması yok mudur,benimkinde yok ta.acaba herhangi bir sebepten ötürü sökülmüş müdür?yoksa hiç mi olmuyor? çünkü kaputu açtığımda motorun altı boş ve yer gözüküyor.beni rahatsız eden görüntüsü değil de,yakın zamanda aracı biraz düşürmeyi planlıyorum.ve güvenli sürüş için bu korumaya ihtiyacım var,nasıl ve nereden temin edebilirim,maliyeti ne olur,bilgisi olan arkadaşlar paylaşabilir mi acaba? :-\
saygılarımla...
At-Avrat-Braveheart...

Toyota Club Türkiye

AE101 karter koruması
« : Mayıs 18, 2010, 15:00:12 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: AE101 karter koruması
« Yanıtla #1 : Mayıs 18, 2010, 15:02:14 »
düşürün gitsin, biraz daha dikkatli kullanırsınız bir şeycik olmaz
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1997 Corolla 1.3 XE
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #2 : Mayıs 18, 2010, 17:13:57 »
her ne kadar dikkatli kullansam da o riski göze alamam sevgili Türkayım.malum,yolların durumunu biliyorsun,artı dediğim gibi içim rahat değil.ve zor şartlarda biriktirerek aldığım bir araba,anladın sen demek istediğimi ;)
At-Avrat-Braveheart...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mayıs 18, 2010, 21:24:56 »
anladım tabii ki, ancak ben de kafadan yorum yapmadım, ben de arabayı biraz (!) düşürdüm :) o şekilde kullanıyorum o yüzden böyle bir açıklama yapabiliyorum;

altını bolca sürtüyorum tahmin edebileceğiniz gibi :( ancak ne akan ne kokan ne aşınan var..elin japonu gerek duymamış karter korumasına, gördüğüm kadarıyla haklı da..alttan hasar aldım bir kere, rögar kapağına bayağı hızlı vurdum asılı kaldım..kaput biraz yukarı kalktı o kadar
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #4 : Haziran 08, 2010, 11:04:47 »
bendede 95 xe vardı karter koruması yoktu ve daha sonra 97 xe aldım yine yok