0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Özcan, hakkımdaki düşüncelerin beni gururlandırdı, ne zaman kimin insanın karşısına çıkacağı belli olmuyor. İnşallah yine ayarlarız ve daha derin konuşuruz. Zaten bu hafta geliyorsun galiba. Bu arada merak etme, insanın kalbi zamanla kabuk bağlıyor.
Selam arkadaşlar. Bazen kendi hislerinizi, düşüncelerinizi sakladığınız durumlar oluyor mu? Aklınızdan kimi düşünceler geçtiği halde bunları söyleyemediğiniz, içinizde fırtınalar koptuğu halde paylaşamadığınız, çok mutlu olduğunu halde haykıramadığınız. Çevrenizdekilerin sizi anlamamasından, ya da daha da derin şekilde sizin duygularınızın, düşüncelerinizin onlar için bir anlam ifade etmemesinden mi çekinirsiniz, yoksa aptal gibi görünebileceğinizi mi düşünürsünüz, yoksa bu duygularınızı, onların kullanacağını mı? Tabi kimi durumlarda da bu çevredeki insanalar yine bizler oluyoruz, bunuda farkedebilmek önemli bence.
herşey heryerde herkese anlatılmaz....
150Tl. verip psikoloğamı gitmek lazım illaki? Şaka tabi. Kesinlikle katılıyorum, şu Happy Center olayınıda ciddi ciddi düşünüyorum. Hatta burada bile bunu gerçekleştirebiliriz.
örneğin ( özcan bey lütfen kızmayın) özcan beyin yazdıklarına bakılırsa bir şahıs sebebiyle yıllarca üzüntü çekmiş... bu durum bir takıntı haline dönüşmüş hayat kalitesini bozmuş... bu durumda profesyonel yardım şart... (benim kanaatim)
bunda kızacak bir şey yok ki.HAyat kalitemde bir bozulma,yaşantımda bir değişiklik olmadı genelde.Takıntı dersek o takıntı beynimin bir köşesine yerleşmiş bir türlü atamıyordum onu.Ve yıllarca atamadığım o unsuru yine kendisi attı Şimdi beynimi kurcalayan bir konu yok.Artık hep çalışmak hep çalışmak.Şunun şurasında 40'ıma ne kaldı.Birikim yapma zamanı
Tabi bu sadece o odada, o anda kalacak. Bunun için sadece içimizden bir lider grubu yönetecek ve acele etmeden ve tamamen özgürce, açık sözlülükle derinlerimize inebileceğiz.