0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
torbido gözünün arkasında..onu çıkartcaksın orda gözüküo...bizim arbanın klima hiç hava üflemiyodu ordan değiştirdiler polen filtresini...torbidoyu çıkartbilirsen değiştirirsin yani [/quote]yani ben temizleyemem demek oluyor neyse henüz bişeyi yok demekki temiz kirlenince artık saolun ufuk bey
Ae 101 de polen filtresi yok.[/quote]Aynen katılıyorun AE 101 lerde polen filitresi yoktur AE111 lerde (99 model ve sonrası ) başlamıştır.
Aynen katılıyorun AE 101 lerde polen filitresi yoktur AE111 lerde (99 model ve sonrası ) başlamıştır.[/quote]ee klima nın soğutması sırasında polen filtresinden geçiyor diye düşünüyordum ozaman nasıl oluyor bu iş acaba
ee klima nın soğutması sırasında polen filtresinden geçiyor diye düşünüyordum ozaman nasıl oluyor bu iş acaba[/quote]polen filtresinin ısıtmayla soğutmayala uzaktan yakından bir alakası yoktur. adı üstünde filtre. tozları tutmaya yarıyor.
Torpidonun kapı tarafında minik amortisör gibi plastik bir parçası var, onun vidasını söküp yerinden çıkartıyorsun. Ardından torpido gözünü de yerinden çıkartıyorsun, gözün üst sağ sol kenarlarını biraz içeriye bastırıp kendine doğru çekiyorsun. Ondan sonra polen filtresi karşında zaten. (Benzinlide filtre yeri bu. Dizelde de farklı olacağını sanmam)[/quote]Güzel saklamışlar helal olsun
Ayni sekilde verso avensis tede ayni yerde .Torpidonun arkasinda.Fordlarda degismek icin eski kasa fiestada adam gaz pedalini sökuyor.Bizimkiler 1 dk bile sürmüyor
2006 model için polen filtresi değiştirme, videoa anlatım.Çok basitmiş.https://www.youtube.com/watch?v=czHnlPLN3sc
Değerli arkadaşlar,Benim 2015 Yaris'in polen filtresi nerededir? Bilginize ihtiyacım var.