bu arada berkay cım kızma ama bence alperin stopları daha spor durmus
)
Estafurullah böyle bir dostluk çerçevesinde zaten kızma hakkım yok

Ben 1 sene önce ehliyetim yokken geri lambalarına kırmızı folyo çeken bir vatandaşımız yüzünden kılpayıyla bi kaza atlattım kısaca anlatiyim ankara balgat cevizlidere caddesinde geri geri hızla gelen bir araçı güneş akşam saatlerinde tam güneş insanın gözünün içine vururken stopları yanıyor sandım ve yokuştan aşşağı yaklaşık 60km gibi tedbirli bir hızla inerken bu arkadaşın stoplarının değil geri lambasının yandığını yaklaşık 2-3 metre içinde anladım fren falan o andan sonra nafileydi anlık refleksle solumdan araç gelmediğini gördüm ve direksiyonu sola kırıp el freni çektim benim kullandığım araç arkasını sallayıp arka tamponu düşürdüm o kişininde arka tamponunda içine göçük vardı ordaki bir restorantın güvenlik kamerasından benim kullandığım aracın tam 5 tur spin atarak karşı şerite geçtiğim görünüyor düşünün o an reflekslerimle hareket etmeseydim giderken hep yanlamak için kullandığım el freni orda hayatımı kurtardı yada solumdan bir araç gelseydi yada karşı şeritten hızla bir araç gelseydi şuan aranızda olamazdım ve 17 yaşında trafik kazasında kaybettiğiniz bir kardeşiniz olarak gönlünüzde yaşardım..
Peki ya o şahini kullanan şahıs stoplarına kırmızı folyoyu çekmeseydi neyi eksilirdi ?

Ben bu olaydan dolayı geri lambalarının kırmızı olmasına karşıyım..
NOT: Umarım Bu Başımdan Geçen Olay Hafızanızda Yer Alır Hiç Bir İnsanın Hayatı Geri Vites Lambamın Kırmızı Yanmasından Önemli Değildir...kusruma bakmayın olay aklıma gelince kendimi tutamıyorum çünki o an yanımda düğününe 3 ay kalmış bir arkadaşımında yükü omuzlarımdaydı