0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Masallah cok guzel stoplar cok yakismis ama sanki aynalarda krom olsa daha bi guzel olur gibi geldi bana...
Komple kırmızı olsa daha şık olurdu diye düşünüyorum Alper kardeşim, ama içine sindiyse sorun yok
Höyyt elleme kromları valla benım düşünce bagajada krom yaptır koyu renk aracta krom olmadımı birşeye benzemıyor benımkınde'de krom var resim/fotoğraflar bölümüne bi bak bagaj işini düşün.
resimleri şimdi gördüm (: güzel olmuş emeğine sağlık
Düz kırmızı daha güzel bence bulabılsem bu çeşit folyoyu bende yapıcam ama canakkalede bu çeşit yok gezmediğim reklamcı kalmadı :S bide alperim ben app plaka siparısı vermiştim bugün aldım yarın takıp fotolarını koyucam.sana app plaka işinde yardımcı olabilirm biride bana şu fılm işinde yardımcı olsun yaa :S
Berkay kardeşim seninkide güzel duruyor..fakat kedi gözlerini daha güzel bir şekilde kapatsan daha estetik olabilirdi..Zaten onlarıda hiç sevmiyorum olmadık yerde duruyorlar=)))
evet güzel durmuş, aracın rengine göre.kapılardaki cam altında krom çıtaları nerden temin ettin? Neden çıtaları beğenmiyorsun ki, koyu renk araca yakışıyor.
Berkay kardeşim fiberin çatlayacağını bilmesem doldurucamda oraları ama işte fiber çatlıyor.. =)
Alper bunlar folyo yapışkanlı kağıdı oraya göre kesip yapıştırdım çatlarsa zaten 4 metresini 5 liraya almıştım çatlasada patlasada yeniden kesip yapıştırırsın yada benim gibi sıkılınca söker atarsın
maşallah güzel olmuş ama bence tamamen kırmızı olsa daha güzel olurdu sonuçta karar sizin..bu arada elazığın neresinden?
Elimde olsa kapı kolları ve cam fıtıllerınde ki kromlarıda sökücem nefret edıyorum çünkü..düşüncen için sağol kardeşim