Gönderen Konu: lütfen yardım  (Okunma sayısı 730 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
lütfen yardım
« : Mayıs 16, 2010, 11:36:15 »
arkadaşlar herkese selam. yeni corolla aldım. 2004 1.6 sol s/d. herşey çok güzel. araçtan çok memnunum. ancak bugün peydah olan bir sıkıntım var malesef. ön konsolun arka tarafında torpido altına doğru bir yerden role sesi gibi bir tıkırtı geliyor. sanırım elektriksel. arabayı henüz iyi tanımıyorum. tahmiime göre fan yollarına bağlı bir devre var civarında. yardımcı olabilirseniz çok sevineceğim. gözümde uyku yok. rölantide ve viteste yapıyor. şimdiden teşekkürler...

Toyota Club Türkiye

lütfen yardım
« : Mayıs 16, 2010, 11:36:15 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
Ynt: lütfen yardım
« Yanıtla #1 : Mayıs 16, 2010, 12:55:47 »
  Bir taraftan kendinizi bizlere tanıttığınız için teşekkürler, diğer taraftan aynı konuyu değişik bölümler altında açmanız karışıklıktan başka bir işe yaramaz.
 Siz sorununuzu daha çok detaylandırabilirseniz, eminim sorununuz hakkında bilgi, fikir sahibi olan arkadşalar da cevap vermeye çalışacaktır.
 Teşekkürler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
« Yanıtla #2 : Mayıs 18, 2010, 10:54:31 »
çok iyi bir forum kullanıcısı olduğu söylenemez. haklısınız. modifikasyon bölümüne yzdığımı daha sonra fark ettim. forumda biraz gezindikten sonra farkettim ki bu link daha uygun. buada bulunan araç sürücü dostların bana faydalı olabileceğinden eminim zaten. sıkıntımı daha faza detaylandıramıyorum, çünkü aracı çok iyi tanımadığımı söylemiştim. ön konsoldateybin arka altı küllüğün arkasında tıkır tıkır  diye bir ses var. sinyal sesi gibi, uzun kısa sellektör yapıldığında çık elektiriksel role çekiş sesi gibibir ses. uzun yola çıkmadan önce ktırmayı düşünüyorum ama açıkçası fazla da hesap ödemek istemiyorum. teşekkürler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mayıs 18, 2010, 12:09:08 »
  Geçmiş olsun.
 Lütfen türkçe yazım kurallarında da biraz daha özenli olalım.

Sitemizde sizin araç modeliniz için o bölgenin nasıl söküldüğünü anlatan bir arkadaş vardı hatırladığım kadarı ile. İtina ile söküp kendinizde sorunun yerini tam tespit edebilirsiniz. Gevşemiş birşeyde olabilir. Konsuldeki kapaklardan gelmiyor değil mi?