Gönderen Konu: 2003-2008 arası avensis almayı düşünüyorumyardımcı olursanız sevinirim...  (Okunma sayısı 3514 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB+
  • 1 kere teşekkür edildi
avensıs dogru secım  2.0 alırsan takılmıyor bıldıgım kadarıyla
brc taktırırsan sorun yasamazsın

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür etti
bende 2005 1,6 avensis var. hemen lpg takarım diyordum ama, kıyamadım. yakıtından da memnunum ayrıca. yağ değişiminde bor power koydurdum. bir depo ile uzun yolda 1000km yol gidiyorum. şehir içinde 700km yi geçiyor. bu da ortalama 20-21 kuruş. şehir içinde çok atak olmadığı için 30-31 kuruşa kadar yükseliyor. ben lpg siz kullanacağım. önceki aracım renault 19 du lpg den çok çekmiştim. aynı sorunları yaşamaktan korkuyorum açıkçası

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB-
  • Model Yılı: -
  • 6 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
 Hayırlı günler avensis sürücüleri.1.6 motor elegant veya comfort modeline rahatlıkla sıralı sistem lpg kiti taktırabilirsiniz.Hiçbir sorun çıkartmaz.tabi iyi bir usta ve kaliteli lpg kiti olmak kaydıyla.
 2.0 d4 motoroda lpg kiti takılıyor artık.forumda taktırıp memnun kalan arkadaşların yorumları var.ama şuan sadece izmir de bir usta takıyor.inşallah yaygınlaşır.
 kazasız belasız bol sürüş keyifleri. :alkis:
A AURİS Çıkarım seninle her yola

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
sevgili arkadaşlar bende 2004 2.0 avensis elegant exc. var.. izmirde oldugum icin bu ustaya gidip lpg taktıracaktım ancak ne yalan soyleyeyim arabama kıyamadım.. :)
avensisimi çok seviyorum yakıtıda oyle korkulan gibi çok fazla değil.. Aracımı Şehiriçi çok kısa mesafelerde kullanıyorum ve  genelde uzun yolda kullandığım içinde yakıtından memnunum ve özellikle aracımdam cok cok memnunum.. iyiki avensis almışım... :))