Gönderen Konu: ODTÜ'de son günlerde çıkan olaylar üzerine  (Okunma sayısı 3558 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
Ynt: ODTÜ'de son günlerde çıkan olaylar üzerine
« Yanıtla #20 : Mayıs 16, 2010, 16:38:23 »
ya ben mersinli olarak napayım her polis çevirmesinde durdurulmaktan bıktım polislerin madde kullanıyomusun demesinden yada şüpheli bakışlarından bıktım... mersinin yerlisi araplar ve türklerden oluşmaktadır ve şu anda onlardan çok doğulu var ve resmen pkk yetiştirme kampı gibi oldu neler çekiyoruz bi bilseniz artık üniverstedeki bu tip şeyler bize ufak geliyor ...
hesap iptal :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mayıs 16, 2010, 16:38:23 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Mayıs 16, 2010, 16:49:30 »
dün hacettepe birbirine girdi..serdar ortaç yaralandı diye konseri yarıda kesti, alandakiler birbirine girdi, şişeler kırılıp silah olarak kullanıldı, onlarca ambulans sesi duydum
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Mayıs 16, 2010, 17:18:11 »
Tamam o zaman, karsı feda etmeyelim, o dedye söyleyin gidip diyerbekiri yaksın
  Bu söylemlerin şaka yollu olduğunu biliyorum. Orayı, burayı yakmakla sorunlar çözülseydi, Yunanlılar İzmir'i yakıp denize doğru kaçmazlardı.Neden kendi memleketimizde Kars'ı ,Diyarbakır'ı feda etmeye çalışıyoruz da,orada yaşayan insanların dedelerinin de bu vatanı kurtarmak için savaştığını onlara hatırlatmıyoruz. Halen yakmak,yıkmakla bir kazanım olacağını zannedenler hayal dünyasında gezinip, gitsin Roma'yı yaksınlar.
98 Corolla 1.6 GLI Special

Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir.
''Mme Jeanne Roland''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #23 : Mayıs 16, 2010, 17:48:12 »
Ben çanakkaleli olarak gurur duyuyorum.Bizim okul teşkilatımız bu konuda cok sağlam.Bu sene nevruz kutlamalarında.Çanakkale merkezden 50-60 karşıt görüşlü öğrenci ve bunların yandaşları bızım okuldaki 20-30 karşıt görüşlü öğrenciyle lapsekıde karşıt görüşlü eylem yapmaya kalkıştılar ama biz yarım saat için abartısız 200 kişi toplanarak bu eylemlerı yaptırmadan sonlandırdık.Hemde ne polis,nede jandarma devreye giremeden.Osmanlıdan beri her zaman değişk dil,din,irk sahibi vatandaşlarımızla yan,yana yaşamışken.Şimdi çıkan olayları,bizi faşitlikle suçlayıp faşistliğin dik alasını kendileri yapanlara bu ülkeyi bölmeyi isteyenlerın yanında olanlara hiçbir zaman saygı göstermedım gösteremem.Kimse yanlış anlamasın.Benim kardeşim dediğim insanlar içinde ağrılısıda var vanlısıda.romanıda biz çanakkale'de hepbirlikte yanyana yasıyoruz ama son zamanlarda dısardan gelen demoktrasi,özgürlük adı altında bu çeşit eylemlerı hakları olduğu savunan kesimleri burada barındırmamak için ben kendi adıma konusuyorum,Elimden geleni yapıcam. 
                                             Vatan bir bütündür,Bölünemez.
                                                                       Mustafa Kemal Atatürk.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Mayıs 16, 2010, 19:28:16 »
  Söylemek istediğin çok iyi anlıyorum Hikmetcan ama genelleme konusunda kurunun yanında yaşı yakmamaya özen göstermek lazım. Yoksa bizlerinde bir farkı kalmaz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Nihat Doğan olmak,tavuk göğüsünü sütyenle sunmaktr
  • Araç: Rav 4
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Mayıs 16, 2010, 23:33:17 »
''Toprağımın üstünde ŞEREFSİZ yaşamasındansa,toprağımın altında yatmayı şeref bilirim''....Bu sözü söyleyebilecek insanlar lazım bizlere.
Özkanfaruk
facebook.com/OzkanfarukPhotography

2004 RAV4 2.0 VVT-İ Otomatik

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Mayıs 16, 2010, 23:36:01 »
Bu konuda tek söyleyeceğim söz;

İT BİLE YEMEK YEDİĞİ TASA PİSLEMEZ !!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #27 : Mayıs 17, 2010, 01:14:31 »
taylan çanakkalenin küçük olması bunu sağlıyor çok sevdiğim bir özelliktir ayrıca o hatta benim hayalimdir istanbulda bunu yapabilmek...
ama istanbul sahipsiz onlar açıkhava tiyatrosunda harbiye 5000 kişi toplantı yaptılar..babam büfede çalışıyodu basalım fare zehirini dedim ama olmadı işte.::=))))
okullara dadananlarda bunlar işte...
ODTÜ yü falanı filanı büyütmeye gerek yok her an her üni.de olabilir bunlar.istanbul üni li olarak pek çok olayı yaşamış bir insanım ama ordaki gibisini görmedik biz olsaydı da kampüsten onların ölüsü çıkardı gibime geliyor zaten bizden önce ülkücü grup satırlarla dalardı....üzücü ama öyle...
keşke hiç yaşanmasa üzücü olaylar ama..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Mayıs 17, 2010, 03:34:33 »
eeee,,, nereyi yakıyoruz şimdi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Mayıs 17, 2010, 11:27:09 »
eeee,,, nereyi yakıyoruz şimdi

arkadaşlarla görüştük sizi yakmaya karar verdik kemal bey.... :)

bu konuda birşey yazmak çok zor... ben vanlıyım türküm ama amca çocukları hem türk hem kürt... ben alt kimlik üst kimlik demokratik hak özgürlük vs laflarına anlam veremiyorum... çeşitli yerlerde çalıştım yaşadım.... hangi toplumun ne şartlarda yaşadığını çok iyi biliyorum.... türk olduğu halde türkçe kelime haznesi 10 kelimeyi geçmeyen köylüler gördüm ne şartlarda yaşadıklarını ben biliyorum.... bu olaylar provakasyondur.... hepimizin uyanık olması gerekiyor ama uyanamıyoruz nedense....

bir zaman sol-sağ
bir zaman dinli-dinsiz
bir zaman kapalı-açık
bir zaman türk-kürt

bölünmemiz için ellerinden geleni yapıyorlar....

ve hükümetin başı bu konularda tek söz sahibi kendisi iken askeri orduyu millete şikayet ediyor....
(sen bana şikayet et birader babam gelir düzeltir bu meseleleri)
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."