1997 toyota corolla xei kullanıyorum aracımın üstünde 14 çelikcant vardı bende orjinal diye yeni lastik aldım ancak aşırı yük bindirdiğimde kaporta lastiğe biniyor bu araçların orjinal cantı kaçtır 13 mü 14 mü el kitabım yok eğer varsa elinizde maile atarsanız sevinirim
Aracınız 1.6 ysa 14 yok hayır 1.3'se 13 dür.
1,6 xei ancak çelik cant bükyük geliyor galiba
ustaya gittiğimde normal cant takacaksın dedi
1-Çelik jantınız pozitif ofsetli ( dışa çıkıntılı ) olabilir.
2-Lastiklerinize 185/65/14 taktıysanız sürtme olacaktır. 185/60/14 takmalısınız.
3-Çözüm : Jantlarınızdan memnunsanız dokunmayın. Lastiklerinizi 185/60/14 yapın ve sürme geçmezse arka çamurluk ağızını az birşey traşlatın.
175/65/14 taktırmıştım belki ondan dolayı sürtme oluyordur artık bu lastik eskiyene kadar devam edeceğiz
1997 xei el kitabını internet ortamında nasıl temin edirim
2-Lastiklerinize 185/65/14 taktıysanız sürtme olacaktır. 185/60/14 takmalısınız.
Yok artık o nerden çıktı abi.
Normalde çamurluğa sürtmemesi gerekir.
Aracın üstündeki jantlar toyota jantımı?
Eğer değilse Jantların ET değeri kaç?
Lastiklerin yanak ölçüsü kaç?
Lastiklerin taban ölçüsü ne?
Aracın yayları daha önceden kesilmiş olabilirmi?
ilgilendiğinz için teşekkürler iyi çalışmalar
ilgilendiğinz için teşekkürler iyi çalışmalar
Ne demek , biz teşekkür ederiz , ama şöyle çamurluğa doğru bi eğilip baksaydınız (bilgileri bize aktarsaydınız) sorununuzu çözmüş olurduk
Yok artık o nerden çıktı abi. 
soruyu okurken 185 gördm biryerlerde sanki

Beynim mi döndü ne
Ne demek , biz teşekkür ederiz , ama şöyle çamurluğa doğru bi eğilip baksaydınız (bilgileri bize aktarsaydınız) sorununuzu çözmüş olurduk

Erdem sende 30 yaş zekası görüyorum abicim. Gerçekten kendini oldukça yetirmişsin. Takdir ederim seni...