0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar araca bakım yaptırcamm.parça fiyatlarını bilenlerden yardım talep ediyorum.orjinal olanlarını mümkünse.araç 2004 sol.. 40 000 km de[b]hava filtresi.. polan filtresi... şanzıman yağı... yağ ve benzin filtresi... 10-40 4 litre yağ....hidrolik yağları..buji.. [/b] [/u] işcilikle kaça patlar bunların değişimi?
2004 model 40 000 km de toyota aracım var.bakım için bugün dumankaya plazayı aradım.bana 500 tl yakın bir fitay çıkardılar.fren balataları hariç. nelerin değişeceğini sordum.hava ve polan filtresi,yağ ve yağ filtresi,şanzıman yağı,hidrolik yağı 500 tl dediler.sizce bu fiyat uygun mu?
Hocam aracınızın garantisi yok servise 500 tl neden veresiniz.İstanbulda ustamı yok.40 bin bakımı agır bakım diye geçiyor.bu bakımda hava polen buji yag değişiyor.Ayrıca gerek varsa balata değişimi.Sİz bunu dısarda sarf malzemeleri servisten alareak cok rahat 150-200 arasına cıkarırsınız.Ama genede gitmek istiyorsanız randevunuzu alın gidin.
geçtiğimiz hafta 40.000 bakımına girdim, polen+balata+buji hariç 290 tl ödedim...
ben bunların aynısını 70.000 bakım olarak özel serviste hepsi parçalar ve işçilik dahil 150.000 bitiridim..2005 corolla sol hb a/t bilginize..
mehmet bey acil konuya bakmanızı istiyorum, burda bir şeyler yazmışlar size son sürat, siz bakmamışsınız, acil gelin foruma
türkay acil gel kardeşim kalbim sıkıştı....
Ama bakımlarda kontrol yapılır , gerekli görülmezse parça değişimi yapılmaz.Bunları orjinal servisde 250-275 liraya yaptırabilirsiniz. yada orjinal servisden 180 liraya malzeme alıp 50 lirada başka bir yere vererek 225-250 lira civarında yaptırabilirsiniz. Yada güvendiğiniz bir toyota özel servisine giderseniz , orjinal parça istediğinizi söylersiniz. Onlar uygun fiyata temin edip 200-225 lira civarında bitirebilirler.
teşekkür arkadaşlar.peki toyota servislerden orjinal parçaları uygun fiyata labilirmiyim?ben kocaeli gebze deyim.
mesut kardeş,peki gebze de veya ist. anadolu yakasında nerede bulabilirim orjinal parçalar?servisler dışında var mı bildiğin bir yer?