Gönderen Konu: Daha yeniyim :) yardım ?  (Okunma sayısı 899 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '14
Daha yeniyim :) yardım ?
« : Mayıs 13, 2010, 21:02:37 »
herkese ilk olarak meraba .. ben bu siteye üye olalı neredeyse 2 sene oluyo ama giremedim derslerden dolayı. yaklaşık 200 gün sonra ehliyet alıcam :) babam şimdiden arabayı veriyo size danışmam gereken bazı sorularım var hemen sıralıyım sorularımı :)

Arabam 2009 toyota corolla comfort 1.4 d4d siyah

1-babam arabada sigara içtiği için küllüğün açılır kapanır kapağının yakmış servistemi değiştiriyim yoksa daha uygun bi yer varmı

2-navigasyon taktırmak istiyorum ama uygun birşey arıyorum nerden teemin edebilirim

3-arabada ufak tefek çizikler var tanıdıınız ve güvendiiniz yerler neresi

4-sağ ön kapıda darbe var servis deişmesi gerek diyo ama ufak bi yer azıcık gömülmüş içeri bunu nasıl halledebilirm kapı deişmeden

5-son olarakta bu camlar yerinde oynuyo sabit değil mesela hızlı giderken camı açınca sanki oynuyo bunu nasıl halledebilirz

şimdiden çok teşekkür edetim
Buğra Özgüven

2014 Corolla Touch 1.4 d4D

Toyota Club Türkiye

Daha yeniyim :) yardım ?
« : Mayıs 13, 2010, 21:02:37 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Ynt: Daha yeniyim :) yardım ?
« Yanıtla #1 : Mayıs 14, 2010, 08:25:48 »
1- Önce servise sorun, çok uçuk bir fiyat vermezlerse ordan alırsınız. Abartırlarsa çıkmacılara bankamnızı tavsiye ederim.
2- Araç İçi Ekipman bölümü altında güncel bir çok başlık var, onlara bakmanızı tavisye ederim.
3- Ufak tefek çizikler için Autoking tavsiye edilir genelde. Arama fonksiyonunu kullanıp ilgili başlıkları bulabilirsiniz.
4- Kapını  fotoğrafını görme imkanımız var mı, ona göre yorum yapalım.
5- Forumda bununla ilgili bir kaç başlık açılmıştı daha önce. Eliniz yatkınsa kapı içini söküp siz bile anlayabilirsiniz problemin ne olduğunu.
Folgsamkeit macht frei...