0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cevaplarınız için teşekkürler, bu arada yukarıdaki sıralamayı tercih ya da kaliteye göre yapmadım rastgele oldu... Şu anda bende bridgestone er300 var, değişme zamanı geldi çattı bu yaza girerken yeni almak istiyorum... Halihazırdaki lastik güzel ama bana sanki çok ses yapıyor gibi geldi, daha önce Michelin kullandım daha yumuşak ve sessizdi. Bu sefer bu iki marka dışında bir marka denemek istiyorum... Şimdilik goodyear gibi tercihim ama hala tavsiyelerinizi bekliyorum... acelem yok
continentall genel olrak diğerlerine gore biraz pahalıdır ama aldığı parayı hak ettiğini hissettiriyor bence continental derim ben . . .
Daha önce kullandığınız Michelin Islak zemin lastiğimiydi? Şöyle birşey var ki ; Islak zemin lastiklerinde yüksek hızlara çıktığınızda biraz daha fazla yol sesini duyarsınız.(Diş derinliği düşük yaz lastiklerine göre)Eğer yol sesini duymak istemezseniz Nokian mükemmel bir lastikdir. Ayrıca Nokian ıslak zemin lastiklerinin kuru zemindede iyi derecede performans gösterdikleri söylenir. Aynı fiyata alacaksanız; kötü markanın iyi lastiği , iyi markanın kötü lastiğinden iyidir.Continental pahalımı sence