0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ahmet abi Coronacı olarak gönlümüzü feth ettin yine....Alkış yetkisi olan bir arkadaşımızdan Ahmet abi'me helalinden bir vermelerini istiyorum....
Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Mayıs 14, 2010, 12:11:51Eyvallah kardeşim. Şimdi rica etsem benim yerine kendini alkışlayabilirmisin bi onu yapamıyorum işte
Eyvallah kardeşim. Şimdi rica etsem benim yerine kendini alkışlayabilirmisin
Efsane'nin ruhunu yakalamak önemli. Onu kimin ürettiği detay...
Bir zamanlar Japonya feodal savaşlarla kavrulurken, güzeller güzeli Asuka prensesi Şin Şin, nişanlısı Matsumune'den savaşa gitmeyeceğine dair söz alır. Fakat Matsumune gururlu bir savaşçıdır, aileseine yapılan hakaretler karşısında gençliğinin verdiği coşkuyu zaptedemez ve bir sabah gizlice yola çıkar. Bunu duyan Şin Şin, sevgilisinin peşinden gitmek ister fakat Matsumune'nin atı Japonya'da bir eşi olmayan çok hızlı ve de sihirli bir attır. Yetişemeyeceğini anlayan Şin Şin, kayalık bir deniz kıyısına gelir. Niyeti intahar etmektir. Fakat onu bu halde görüp acıyan deniz tanrıçası Toyota-Mahime (şaka değil ciddi!), Şin Şin'in denize düşen gözyaşlarından, hatları su gibi akan bir araba kasası yaratır.. "Sür bunu git, sevgiline yetiş" diyerek prensese verir.. İşte "efsane kasa" nın hikayesi budur.. Bunu ben de yazmış olsam, bence evet hayli "japon" oldu, siz ne dersiniz?Efsane'nin ruhunu yakalamak önemli. Onu kimin ürettiği detay...