0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar bu mesajım hepinize hatta fırnlı fırınsız boyansın aracınızı en kral boyacıya götürün boyatın 10 metreden anlaşılır boyandığı..bunun için bir çift göz yeterli emin olun boya anlaşılmaz olayınıda bence kafanızdan atınız..araç komple boyansa bile olur..neler görüyoruz..neler.. en basitinden..ben kendi aracım için o kadar üstüne düştüm..en kralına numuneler yaptırdım..akzo nobel firması autokıng ve nataş firmasının boyacısında yaptırdığım numuneler cabası hatta bunun için bile bir çamurluk feda ettim o kadar güvendiğim halde olmadı..bu açık ve net..
Şaban abi nettin yav o dolu 2007de yagmıs bence üzerinden 1 yıldan fazla gecen bzı konular silinmeli...
bu doluda bu sene yağan dolu.temsili resim yani ahmet kardeşşşşş.bu resimleri ağrıdan bir arkadaş yolladı yemin ediyor yumurta kadardı diye.bende kaporta yamultsa yamultsa bunlar gibisi diye ekledim resimleri.
Ben resme bişi demedimmmmmmmmmmmmmm konuyu ayda bir periyodik olarak hortlatanlara lafım Bide bu resimler başka bişiye benziyii
ahmet abi hortlatıp hortlatıp salmayın şu konuyu