Gönderen Konu: Kaporta Hasarı  (Okunma sayısı 7183 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
Ynt: Kaporta Hasarı
« Yanıtla #20 : Mart 07, 2009, 03:47:36 »
kayıtlarda olmayan komple boyalar anlaşılmıyo mu sanıyorsun.kayda falan gerek yok anlaşılması için kayıt demek arabaya bakmadan bu araba şu işlemlerden geçmiş demek yani..zaten15 yaşındaki arabanın o halde olması imkansız boyanması da sorun değil 100 metreden görsen bile anlarsın:)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mart 07, 2009, 03:47:36 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Mart 07, 2009, 15:25:19 »
benim arabam 98 model..yıl itibariyle 11 yaşında...11 yıldır bu araba ilk kez bu yıl kapalı garaj dışında park ediliyor, 11 yıldır bu araç 99.600km yaptı, bu 99.600ün son 30.000i bendeyken oldu ve 3 senede oldu, ondan önceki 8 sene ve 60.000küsür km her gece kapalı garajdaydı, pasta cila yapıldı sıkça vs..benim aracım boyasız, ne güneş yanığı ne başka bir kusur..sadece 2 şöför yetiştirdi, çizikleri var, bir de sol çamurlukta derin bir çizik var..onlar olmasa bu araca boyalı mı diyecektiniz?

sonraa, yeni kasa corolla aldık, 2009 model, şu an o da kapalı garajda, kapalı garaj derken öyle apartman garajından bahsetmiyorum, sadece 2 araçlık ve şahsımıza ait bir garaj...o araçta ziebart diamond gloss boya koruma yapıldı, her yıl yenilenecek ve o araç o garajda duracak, sürekli ziebart şampuanla yıkanacak..15 yıl sonra o araca boyalı mı diyeceksiniz?
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #22 : Mart 07, 2009, 23:39:55 »
boyasız arabaya neden boyalı dicem sen kendi konuştuğunla çelişiyosun tekrar oku istersen msjları.komple boyadan bahsettin anlaşılmaz diye ben de anlaşılır dedim.çiziksiz olsada boyalı demiycem tabi gerekli kontroller yapılır sonra ama yalıp yanan 11 yaşındaki bi araba heleki metalikse şüpheye düşersin kontrolden sonra cvplar verilir ezbere değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Mart 08, 2009, 00:22:54 »
ya arkadaslar bosuna tartısıyosunuz...arkadasın dedıgı olay dolu olayı 2007 yılında olmustu burda mardındede aynısı yasanmıstı tabırı caizse cevız buyuklugunde cok buyuk ve hızlı bır sekılde  10 dk yakın surmustü o dolu...o dolulardan tavan ve on kaputaa araca gore farklı oılmak kaydıyla  10-35  cıvarı ezık olusuyo ...benım aracın yanında  megane vardı on kaputu delık dessık denılebılırdı ama okadar rahatsız edıcı deıl bu ezıkler usten farkedılmıyor egilip yatay bakmak lazım...bide konu acılalı 2 sene olmus ben ne yaptırdıgımı soyleyeyım on kapatta 15 yakın hafıf ezıkler vardı 150ytl vererek sılıkonla o hafıf ezıklerı bır aletle tutup yukarı cekıyo% 100 oluyomu olmuyo tabi ama cok az gorunuyo cok dıkkat etmek gerekıyo o ezıklerden sadece1 2 tanesı hafıf belli oluyor dıgerlerı tamamen kapandı bu yontemı yoldan gelen tas ezıklerınde yapıyolarmıs yanı nokta nokta ezık var dıye komple tavan kaput boyandıgı zaman ülkemizde biliyosunuz dırekt bu araba kesın takla atmıs ayak yapıyolar dıyecekler:)))en ıyısı benım dedıgım gıbı vakumla cektırmek ezikleri %70-80 oranında gizliyo ama boyasız yere uygulanıyo(yanı orjınal boyaya)sonradan boyanmıs parcaya uygulşandıgı zaman  boyayı kaldırıyo.. demesi
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #24 : Mart 08, 2009, 01:25:25 »
tuncay bey siz çok haklısınız bence de...tartışmanın amacı değişti..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2005 corolla hb sol A/T "CC" lü :D
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Temmuz 17, 2009, 22:56:53 »
arkadaşlar bu mesajım hepinize hatta fırnlı fırınsız boyansın aracınızı en kral boyacıya götürün boyatın 10 metreden anlaşılır boyandığı..bunun için bir çift göz yeterli emin olun boya anlaşılmaz olayınıda bence kafanızdan atınız..araç komple boyansa bile olur..neler görüyoruz..neler.. en basitinden..ben kendi aracım için o kadar üstüne düştüm..en kralına numuneler yaptırdım..akzo nobel firması autokıng ve nataş firmasının boyacısında yaptırdığım numuneler cabası hatta bunun için bile bir  çamurluk feda ettim o kadar güvendiğim halde olmadı..bu açık ve net..
Benim pekmezim oldukça.. sineği bağdattan gelir..;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Temmuz 18, 2009, 01:18:42 »
arkadaşlar bu mesajım hepinize hatta fırnlı fırınsız boyansın aracınızı en kral boyacıya götürün boyatın 10 metreden anlaşılır boyandığı..bunun için bir çift göz yeterli emin olun boya anlaşılmaz olayınıda bence kafanızdan atınız..araç komple boyansa bile olur..neler görüyoruz..neler.. en basitinden..ben kendi aracım için o kadar üstüne düştüm..en kralına numuneler yaptırdım..akzo nobel firması autokıng ve nataş firmasının boyacısında yaptırdığım numuneler cabası hatta bunun için bile bir  çamurluk feda ettim o kadar güvendiğim halde olmadı..bu açık ve net..
solventle çıkarılıp tamamen saç haline getirilen aracı yetkili servis tarafından aracın orjinal boyasıyla boyandığında hangi makina hangi iki göz bu araca boyalı diyecek allah aşkına..ben de ne gerizekalılar gördüm sıfır araca boyalı abi taklalı abi bu diyen!! ne makinalar gördüm sonax nano guard kaplamasını boyanmış olarak gösteren (hatrı sayılır bir katman oluşturuyor)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2005 corolla hb sol A/T "CC" lü :D
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Temmuz 19, 2009, 19:33:57 »
türkaycım zaten solvent olayını ön plana çıkarmaya gerek yok..solvent kullanmayıp saatlerce kuru kruru kazırsa yerim onun ustalığını ..iyi bir zaten gerekeni yapar ben koca kaputu kazıdımda ne oldu.. sonuç belli.. ve aracımı yakın  zamanda tekrar boyatmayı düşünüyorum...sonax nano guardkaplamayı boya diyen adama bişey demiyorum..onun için iyi niyetli düşünüyorum..espri yapmıştır bence.:)
Benim pekmezim oldukça.. sineği bağdattan gelir..;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Temmuz 20, 2009, 00:05:30 »
Ne konuymuş ya sürekli hortlatılıyor :D
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • şaban demirel
    • facebook
« Yanıtla #29 : Temmuz 20, 2009, 22:12:15 »
öncelikle geçmiş olsun bence vakumlamayı denemelisiniz.önce sadece kaputu yaptırım eğer işçiliği beğenirseniz hertarafını yaptırırsınız.size arabanızın katillerinin resimlerini yolluyorum.

toyota'sız adam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #30 : Temmuz 20, 2009, 22:51:30 »
türk halkı bu eski kafa adetten ne zaman kurtulucak çok merak ediyorum,aracım ezik büzük olsun çizikli olsun ama boyası olmasın orjinal diyebiliyim?ben aracıma zevkle binemedikten sonra yıkadıkça sildikçe heveslenmedikten sonra napıyım o arabanın ''orjinalliğini''.zaten usta adam anlar aracın varsa kazasını değişenini,zaten kasko raporundada belirtilicek dolu yağması sonucu ezikler oluştuğu birde resimlerini çekersiniz sonra boyatın gitsin,öyle peynir tenekesi gibi eziklerle gezmek daha mı güzel?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Temmuz 20, 2009, 23:19:32 »
Şaban abi nettin yav o dolu 2007de yagmıs :D bence üzerinden 1 yıldan fazla gecen bzı konular silinmeli...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • şaban demirel
    • facebook
« Yanıtla #32 : Temmuz 20, 2009, 23:39:00 »
Şaban abi nettin yav o dolu 2007de yagmıs :D bence üzerinden 1 yıldan fazla gecen bzı konular silinmeli...
bu doluda bu sene yağan dolu.temsili resim yani ahmet kardeşşşşş.bu resimleri ağrıdan bir arkadaş yolladı yemin ediyor yumurta kadardı diye.bende kaporta yamultsa yamultsa bunlar gibisi diye ekledim resimleri.
toyota'sız adam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #33 : Temmuz 20, 2009, 23:47:07 »
bu doluda bu sene yağan dolu.temsili resim yani ahmet kardeşşşşş.bu resimleri ağrıdan bir arkadaş yolladı yemin ediyor yumurta kadardı diye.bende kaporta yamultsa yamultsa bunlar gibisi diye ekledim resimleri.

Ben resme bişi demedimmmmmmmmmmmmmm konuyu ayda bir periyodik olarak hortlatanlara lafım :D

Bide bu resimler başka bişiye benziyii :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • şaban demirel
    • facebook
« Yanıtla #34 : Temmuz 21, 2009, 00:02:58 »

Ben resme bişi demedimmmmmmmmmmmmmm konuyu ayda bir periyodik olarak hortlatanlara lafım :D

Bide bu resimler başka bişiye benziyii :D :D

hönkkk neye beziyy?? :D
toyota'sız adam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #35 : Temmuz 21, 2009, 00:26:48 »
:D ne neye benziy :D kim :D nolmuş :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Temmuz 21, 2009, 00:53:25 »
ahmet abi hortlatıp hortlatıp salmayın şu konuyu
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #37 : Temmuz 21, 2009, 01:08:59 »
ahmet abi hortlatıp hortlatıp salmayın şu konuyu

utanmaz ben 2 mesaj üstte ne demişim :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Temmuz 21, 2009, 01:56:28 »
:)
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif