0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
......... fazla gelince nereye süreceğini bilememiş... bu aracı bu kadar iğrenç yapmakda yetenek ister konu dağıtarak sorayım, bu imzadaki ne oluyor mesut
Muhammet abi 2 hafta içinde herşey gün yüzüne çıkıcak çok daha hırçık ve daha hızlı bir E12 projesi ile geri dönüyorum yeşil sahalara beni takip edin Murat benim aracımı göremez çünkü yarın itibari ile değişime uğrayacak yine
onun için şu aralar yoğunsun sanırım, mesut allah aşkına ne yeşili, ne sahası... ne takip etmesi ... peşinden gelmeye dermanımız kalmadı azçık soluklanda yanına varabilelim... uçak motorumu takıcan, peşinen söyleyim olmaz
mesut abi demek değişim başlıyo yine vallaha abi senin aracının ilk günki halinden son haine kadar tüm resimler mevcut ve masa üstünde slaytta.. gittik aynı araçtan aldık ama biz modifiye yapmaya başlayamadık daha borcu yeni bitti..yavaş yavaş bizde yapıcaz gibi.. sabırsızlıkla bekliyorum abi bakalım neler yapıcan..
Amaç güçlü ışıksa 1, 1,5 cm çapında artık 20 watt olan ve çok güçlü ışık veren ledler mevcut. Görsellik desen ledlerde zaten var. Yani araç aydınlatma sanayiinde neden ledleri yoğun olarak kullanmazlar anlamam ki ? Mesela ben tasarımcı olsam sadece 10 cm2 lik bir bölgeye araç için gerekli arka aydınlatmanın tamamını tasarlayabilirim. Hatta öyle olacakki aracın o bölümdeki stop dış camları aracın renginde ve ışık geçirir nitelikte olacak, yani ışıklar yanmadan onun arkasında ışık olduğunu kimse bilmeyecek. Aslında ne kadar hoş olurdu.
Mesut bence tampondan feyz alabilirsin hava boşlukları için hatta sineklik telleride güzel olmuş bende arabanın her yerine bu sinekliklerden istiyorum
Ya kanki resmen arabanın içine etmiş o arka tampon nekadar emanet duruyor öyle gebze harem minibüsü gibi
Çok basitçe bir örnek. Normalde tamamı şeffaf ledlerden oluşan 12 volt ile çalışan bir ışık tablosu. İstenirse çok farklı şekillerde dizayn edilebilir. Aşağıdaki gibi olsa nasıl olur.Sinyal ve geri vites için 1 wattlık beyaz ve turuncu ışık veren ledler, park - stop için 3 wattlık kırmızı ışık verecek led, normalde park halinde iken direnç ve devre yardımıyla örnek olarak 6 volt gidecek ve hafif sönük yanacaklar, frene basınca direk 12 volt gidecek ve parlak yanacak, sislere yine kırmızı ışık veren led direk 12 volt.. Nasıl olurdu acaba. Kaldı ki bu büyük bir tablo 15x6 cm gibi, ledler azaltılarak daha da küçük olabilir.