0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
necati bey öncelikle aracınız hayırlı,uğurlu olsun. maalesef ki bizim araçlar için ne angel ne de Led'li stop var. japonya'da one-plus adında bir şirkette var ledli stop fakat o da güzel değil. türkiye'ye de göndermiyorlar zaten. en az bin tane alıcı bulursanız göndeririz diye bir mail atmışlardı bana geçen hafta...bekleyeceğiz bakalım. angel ve led'li stop üreten firmalara benim gibi mail atarsanız belki onlar sesimizi duyup ta yeni bir şeyler üretebilirler. çünkü ben de istiyorum cidden bu olayı. bilhassa led'li stop olayını..
Necati bey öncelikle aracınız hayırlı olsun. Xenon uygulamasının çok hoş olacağını düşünmekteyim bende. Angel ve ledli stop içinse yarın bostancı sanayide bi ustaya gidicem ona sorucam..Ayrıca araca bodykit uygulaması çok yakışıyor ve inanılmaz bi görüntü sağlamakta. Arka cam üstü spolier ve çift egzos çıkışıda düşünülebilir.
mehmet bey tesekkur ederım umarım hayırlı olur ancak bıraz bı baktım da on angel farları pıyasada mevcut hemde yenı nesıl ledlı angel lar...ancak arka stopları bende bıraz arastırıyorum bakalım zaman ne yapacagımızı gosterecek..aracımın rengınden bı tane sahıbınden.com da fiyata gore sıralatınca bır tane cıkıyor en tepede 48,000 lira gıbı bır rakan ıstıyor aracına onda tum aksesuarlar uygulanmıs mesela ancak bence sıyah araca krom kaplama bılmıorum ne kadar şık durur tabı tercıh meselesıdır...