0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tamamlanmış halinin resimlerini bekliyorum emeğine sağlık
abilerim bu aralar iş yoğunluğum var yelken bezlerinin siparişini ve çizimlerini terzime verdim..ince çalışıcak ama beraber bir çalışma yapmamız gerektiiği için şimdilik beklemede bitmişinide sizlerle elbet paylaşacağım teşekkürler..
muratım,mayısta milleti galeyana getirip eylülü bulmuşsun olum fatih kaç günde aldı İstanbulusen kimin torunusun.son hali bekliyorum bakyelkenleeeer dikilecek, tara tan tan tam tam, yelkenler biçilecek........
anlaşıldı bir 5 ay daha bekleyeceğiz
e kardeşim sizde hiç. dürtmemişsinizki adamı.... adam konu açmış o kadar emek vermiş 3-5 kişinin yorumu var. valla benimde zoruma gider. muratım valla miraslık eserler bunlar devam devam ama biraz acele..hemi?
aslında bitmemesinin nedenii..yelken kumaşının seçimi..öyle sıradan bez olamsını istemiyorum.. olmuşken adam gibi üzeirde fazla duramadım ve bitirdiğimde yelekn kumaşı üzerinde tct logosu olucak..reklam..;)nasıl fikir.. birde iş yogunluğum var askere gitmeden bitirmek istiyorum fanusan içine koymak.. bende şu an bir görseniz her yeri toz leke açıkta marangoz tozunu yiyor..emeğime acımıyorumda değil ama elime alamıyorum sizin gazlarınızla belki ayağa dikebilirmm vesselam..
tamam bu sefer 8 ay oldu....
toplamdamı yoksa eylül+8 aymı?
yaaaaaaaa .. bak bi girişicem bitecek sabah pişman olucaksınız..gerçi bitmez öyle sbaha falan ya neyse..yakında burada bir modleimi paylaşacağım üzerinde çok emeğim var aslınd abenim değil..ama zamanında yapılmış bir savaş gemisini restorasyonu elimden geçti..o zmaan ustalığımı görün siz..bunlar çıraklığım.. bak nasıl övünmeye başladım vermyin gaz ya..diyom size...