0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
çarşı grubu gibi olalım diyorsunuz....
Demokrasi, devletin sınırlı kaynaklarının seçilenlerler tarafından seçenler arasında bölüştürülmesidir dersek en gerçekçi cevabı vermiş oluruz herhalde Bundan ötesini tartışmak detaylar arasında boğulmaktan başka bir işi yaramaz bence.
muratcığım,sana yürekten katılıyorum,bizler halk olarak bir çok şeye duyarsız kalıyoruz,aman bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyoruz milletçe bugün belki bize dokunmaz ama ileride dolaylı olarak mutlaka dokunacaktır, yok öyle seçim zamanı atıp tutmak önemli olan seçimden sonra verilen sözlerin takip edilmesidir,tabi bunu takip edip sorarken tek olmamak lazımdır yoksa ümit kardeşimin dediği gibi şutlanırız,birlik olmak lazım ama günümüz şartlarında nasıl olacak bilmiyorum şimdilerde 68 kuşağının yarısını yapabilsek türkiyemiz atamızın istediği gibi tam bağımsız bir ülke olur ve biz kendi kendimizi yönetiriz ve bunu türk gençliği olarak yapabilecek kadarız...gelecek konusunda kaygılarım var. çocuklarımızın geleceği asgari ücretler, verilmeyen, hergün alınan haklar, vs ile kapanmaması gerek. çünkü 20 yıl sonra bize hiç iyi şeyler söylemeyecekler.
Bu zaten gelişmişlik göstergesi bence (demokrasiyi tam ve düzgün kullanabilmek). Aklıma bir duvar yazısı geldi: Herkes eşittir, ama bazıları daha eşit. Birtane daha geldi: Demokrasi, başkaları ile paylaşılamayacak kadar güzeldir.