Gönderen Konu: Açık hava filitresi sorunu yardım  (Okunma sayısı 5418 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
Ynt: Açık hava filitresi sorunu yardım
« Yanıtla #20 : Mayıs 12, 2010, 23:42:12 »
arkadaşlar http://www.jsvracing.com/urun_detay.asp?stk_kod=11847     bu hava filtresini 96 xei 1,6 aracıma taktım o güzel motor sesi yok, hava filtrelerini tamamen söktüm,  benim bildiğim filtresiz  çok yüksek motor sesi verir ama yine yok neden kaynaklanıyor bu

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mayıs 12, 2010, 23:42:12 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • fastest 3zzf(t)e in turkey :)
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #21 : Mayıs 13, 2010, 00:20:45 »
ev yapımı cai :D :D

Ufuk benim işim kimya tesisi kurmak dolayısıyla borulama işleri falan da yapıyoruz elimde boru bükme aparatları falanda var. ama ince borular bükerken hemen yırtılır, yırtılmasını engellemek içinde içine  ince kum dolduruyoruz. ben kendim bükecektim ama uğraşmak istemedim anlayacağın. arkadaşta bu imkanlar varsa yapabilir tabi ki. ama pimaş içinden su geçsin diye yapılmış bi borudur.
sonuçta markalı cai lerde bu şekilde oluyor abi :)
alüminyum borular hakkında bilgim yok çatlama yapar diyorsan öledir ama o zaman dirsek  kullanarak kaynakla birleştirmek gerek sonuçta 1 günlük uğraş ile olabilir yani :)

Adaş sorma babamın işi çok sıkı bu aralar bide bahçeli evle uğraşıyo hafta sonları bana hiç vakit kalımıyo biliyorsun bide bu işlere pek iyi gözle bakmıyo yani yapmıyo:D
sen boruları falan al 2 kaynak yaptırırsın olmadı sen yapmayı dene :)
3sgte swaped rolla?awd?

skyrolla01@yahoo.com.tr
ufuk L. yalçın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Mayıs 13, 2010, 09:03:42 »
arkadaşlar http://www.jsvracing.com/urun_detay.asp?stk_kod=11847     bu hava filtresini 96 xei 1,6 aracıma taktım o güzel motor sesi yok, hava filtrelerini tamamen söktüm,  benim bildiğim filtresiz  çok yüksek motor sesi verir ama yine yok neden kaynaklanıyor bu

Hayırdır damdan düşer gibi başkasının konusuna saldırımı bu :D :D  JSV Türk malı ben tavsiye etmem, linkini verdiğin ürün ise ses vermez zaten filtrenin dışı kapalı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Her zaman kalbimizde yaşayacaksın...
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Mayıs 13, 2010, 15:15:22 »
abi ses verir vermesinede bizim corollalarda o zor.emme gücü çok yüksek araçlarda kullanılırsa kapalı olduğunu için ses fazla yankı yapar ve daha fazla ses çıkarır.ama bu bizim araçlarda mümkün değil.simota karbon alsa daha fazlasını alır.ae101'de o filtreden ses almanız zor.ben simota carbon charger denedim ses 0.

http://www.modifiye.com.tr/tuning/2462-205-Simota-Karbon-Universal-Acik-Hava-Filtresi-.aspx

bu linkteki filtrelerden alırsanız güzel ses alırsınız.
Ince Bir Zevk ve Çevikliğin Zekice Birleşimi > Toyota