Gönderen Konu: cam kaldırma modülü  (Okunma sayısı 1429 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
cam kaldırma modülü
« : Mayıs 10, 2010, 02:19:16 »
arkadaslar 2000 model avensis aracıma c.... marka 5li 4cam+sunroof kapatma modulu aldım firmanın internet sitesinde her araca uygun diye yazıyodu ama kullanıcı yorumlarında japon aracların sunroffları tek düğme ile kapatılıp açıldığı için sunrooflarda problem olduğunu yazmışlar ama yine de aldım taktırdım gerçi biz sol ön camda da sorun yaşadık ama atlattık şu an aracın 4 camı sorunsuz kapatılıyo(orjinal kumanda ile arac da alrm yok) aldığım ürürün sitesinde kullanıcılar yorum yazmışlar ve iki kullanıcı yorumlarında bu ürünün japon otolarınada uyum sagladıkları sunroof olayını da hallettikleri konusunda bende özel mesaj attım ama eski oldugu için konular bana dönen olamadı sizin bildiğiniz bir çözüm yolu var mı modül sunroofa bağlı iken camlar kapanıyo sunroof kapanıyo tamam oldu ok derken sunroof sigara moduna geliyo yani arka tarafı açıyo
yardımlarınızı bekliyorum... tskler

Toyota Club Türkiye

cam kaldırma modülü
« : Mayıs 10, 2010, 02:19:16 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: cam kaldırma modülü
« Yanıtla #1 : Mayıs 17, 2010, 02:20:20 »
mehmet bey, tanışma bölümünde mesajınızı göremedim, form kurallarımız gereği her yeni üye tanışma bölümünde kendini ve aracını tanıtan küçük bir mesaj yazıyor. sizi tanışma bölümüne davet edebilir miyim?
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...