0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bence orj ebat lastik ve jant alın derim.görüntü uğruna arabanıza yazık etmeyin derim
Burak senin aracına yazık oldu herhalde!!!Erdem madem o kadar paran var neden carre alıyosun? senin aracına enkei RP03 güzel oluyor. tabi 3.5cm yay da takman lazım. bende bu aralar jant arayışı içindeyim bizim hb lere çok kollu jant gidiyor. sende çok kollu jantlara bakabilirsin. neyse saçmaladım
ben büyük jant hiç takmadım takmamda zaten öyle bir derdim yok peşinen söyleyeyim.ha nerden biliyorsunda böyle bir yorum yazdın burağım derseniz.çevremde büyük jantlı araçlar var biniyorum samimi olduklarım bana veriyor test ediyorum.clio sport arkadaşımın arabasında önce 17" jant vardı sonra 14" orj jantlarına döndü arabanın içi takır tukur.kendisine sorduğumda büyük jant arabayı dökmekten başka bir şeye yaramadı demişti.orantılı olursa bu sorun olmaz gibime geliyor erdem için.mesela 15 yerine 16 olabilir ama 14 ten 17 gibi büyük bir janta geçerse bu sorunları ilerde oda yaşar
ben arabamı aldığımda hiç tıkırtı yoktu çünkü aldığım adam harbiden çocuğu gibi bakıyordu ama ben naptım kullandığım şirket arabaları gibi kullanmaya devam ettim ne mi oldu? sağından solundan tıkırtı gelmeye başladı. yani diyeceğim o ki dikkat etmen lazım tabiki ince yanak lastik kullanmaya başlarsan dan dun kullanmayacaksın.