Gönderen Konu: Anten Tamiratı  (Okunma sayısı 12746 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
Anten Tamiratı
« : Mayıs 06, 2010, 14:51:42 »
pazartesi aracı 40.000 km bakımına soktukdan sonra salı günü tüv muayenesine götürdüm, muayene sabahı aracın etrafını kontrol ederken antenin yamuk durduğunu gördüm,kötü konuşmak istemiyorum ama adi adamlar söküp yamuk şekilde üzerine tekrar takmışlar(düzgün takmasını bekleyemem zaten  :D )... anteni yerine koymuşlar ama acaba arada bir aparat  varda onumu aldılar anlayamadım... servis yeni antene 70,00 tl dedi... bunu yerine takabilirmiyiz yada anten konusunda tecrübeli olan varmı...(anten konularını inceleyeceğim, onun dışında soruyorum)

aradaki aparat alınmış olabilirmi?

Toyota Club Türkiye

Anten Tamiratı
« : Mayıs 06, 2010, 14:51:42 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
Ynt: araç antenimi sökmüşler
« Yanıtla #1 : Mayıs 06, 2010, 15:23:05 »
  Geçmiş olsun Muhammet. Onun dibi (yuvası) zedelenmiş mi?
 Böyle şeyler yapanlara dediğin gibi söylenecek çok şey var.  >:(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Mayıs 06, 2010, 15:30:15 »
evet dibi zedelenmiş, sanırım arada aparat yok önceki haline bakınca anlaşılıyor...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mayıs 06, 2010, 22:04:31 »
Mehmet abi arada aparat falan yok. bizim antenler zaten sorunlu o küçük antenin altında kalan metal parça bendede zırt pırt çıkıyor :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mayıs 06, 2010, 23:31:45 »
Alsın o anteni .......................... ne yapsın.Ne anlarlar antendir sibop kapagıdır nasıl insanlar bunlar anlyamadım.Muhammet abi servise bayılma kartalda bir sürü cıkmacı var onlarda 20 liraya cok rahat alırsın.Benimkinin alt lastigi çürümüştü o antenin dibine 413 tl istediler.İstanbuldan başka bir aracınkini 30 tl ye aldım.Alt lastigini serviste taktırdım.Üst antende olur .Fİat line nın kiyle birebir onun alt üst takımı 80 tl haberin olsun.Ama abi sökerken alt tarafada zarar vermiş gibi.O alt taraf işte 413 lira..Geçmiş olsun abi.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mayıs 06, 2010, 23:34:28 »
geçmiş olsun abi ya..o anteni çalanın yarası var herhalde :@

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Mayıs 07, 2010, 09:23:50 »
Mehmet abi arada aparat falan yok. bizim antenler zaten sorunlu o küçük antenin altında kalan metal parça bendede zırt pırt çıkıyor :(

evet arada aparat yok,fakat plastiği çok sert bir plastik, basit bir şekilde çıkacak gibi gözükmüyor,yerinede  takamadım,şimdilik bantlı folyo ile birleştirdim bıraktım...,

Alsın o anteni .......................... ne yapsın.Ne anlarlar antendir sibop kapagıdır nasıl insanlar bunlar anlyamadım.Muhammet abi servise bayılma kartalda bir sürü cıkmacı var onlarda 20 liraya cok rahat alırsın.Benimkinin alt lastigi çürümüştü o antenin dibine 413 tl istediler.İstanbuldan başka bir aracınkini 30 tl ye aldım.Alt lastigini serviste taktırdım.Üst antende olur .Fİat line nın kiyle birebir onun alt üst takımı 80 tl haberin olsun.Ama abi sökerken alt tarafada zarar vermiş gibi.O alt taraf işte 413 lira..Geçmiş olsun abi.

tuncay belkide o nokta nokta dediğini yapıyorlardır :) çıkmacıdan anten bulmak mesele değilde spor anten bulmak sıkıntı... peki çıkmacılardan sen nasıl aldın, web üzerinden mi sipariş geçtin?

geçmiş olsun abi ya..o anteni çalanın yarası var herhalde :@

kıranın yarası vardır büyük ihtimalle... anten üst kısmı vidalı ama sökmek imkansız gibi birşey, sanırım vidalı gibi çıkarmaya çalıştı, çıkaramayınca tuttu kopardı ve öyle bıraktı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #7 : Mayıs 07, 2010, 12:39:49 »
Geçmiş olsun anlamadığım nokta anteni söküp ne yapacak neresine takacak  :blink: ne istemiş ki antenden
96 corolla xei

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Mayıs 07, 2010, 12:52:28 »

tuncay belkide o nokta nokta dediğini yapıyorlardır :) çıkmacıdan anten bulmak mesele değilde spor anten bulmak sıkıntı... peki çıkmacılardan sen nasıl aldın, web üzerinden mi sipariş geçtin?

Benim antenin en altta kaportayla birleşim yerindeki plastik halka güneşten kurumuş artık kırıldı. Bostancıdaki çıkmacının sölediği anten ve alt düzenek 400 tl, sadece üst parça 125 tl :P. İnanasım gelmemişti demekki daha ucuzmuş veya bol keseden salladı.
Geçmiş olsun.
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Mayıs 07, 2010, 12:59:35 »
Geçmiş olsun anlamadığım nokta anteni söküp ne yapacak neresine takacak  :blink: ne istemiş ki antenden

sağol ali, abicim söküp alsa çalındı diyeceğim yada alüminyum kısmını alsa eyvallah... adama her tarafa zarar vermiş...

Benim antenin en altta kaportayla birleşim yerindeki plastik halka güneşten kurumuş artık kırıldı. Bostancıdaki çıkmacının sölediği anten ve alt düzenek 400 tl, sadece üst parça 125 tl :P. İnanasım gelmemişti demekki daha ucuzmuş veya bol keseden salladı.
Geçmiş olsun.

tuncayın dediği fiyatlar doğru, oradaki çıkmacıları biliyorum... servis orjinaline 70 tl dedi ve çok abartılı fiyatlar olacağını sanmıyorum... sanırsam çıkmacı bol keseden sallamış

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Mayıs 07, 2010, 14:11:38 »

tuncayın dediği fiyatlar doğru, oradaki çıkmacıları biliyorum... servis orjinaline 70 tl dedi ve çok abartılı fiyatlar olacağını sanmıyorum... sanırsam çıkmacı bol keseden sallamış
o zaman yaşasın :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Mayıs 07, 2010, 14:18:44 »
evet arada aparat yok,fakat plastiği çok sert bir plastik, basit bir şekilde çıkacak gibi gözükmüyor,yerinede  takamadım,şimdilik bantlı folyo ile birleştirdim bıraktım...,

kıranın yarası vardır büyük ihtimalle... anten üst kısmı vidalı ama sökmek imkansız gibi birşey, sanırım vidalı gibi çıkarmaya çalıştı, çıkaramayınca tuttu kopardı ve öyle bıraktı...

Hemen trip yapmasana abi ya :D :D nevar Mehmet yazdıysak :D bikerecik benim için mehmet oluver :D :D  dün gece çok uykusuzdum o saatlerde mehmet abininde bi konuya yazdığı yorumları okuyordum :D dalgınlık işte sende hemen kırmızıyı çakıvermişsin ha :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Mayıs 07, 2010, 14:24:52 »
Hemen trip yapmasana abi ya :D :D nevar Mehmet yazdıysak :D bikerecik benim için mehmet oluver :D :D  dün gece çok uykusuzdum o saatlerde mehmet abininde bi konuya yazdığı yorumları okuyordum :D dalgınlık işte sende hemen kırmızıyı çakıvermişsin ha :D :D

eslafirullah ne tribi be mesut, :D  isim hitabeti olmasada olur, sıkıntı değil, yabancılık çekmem benim diğer ismim MEHMET tir zaten :D gerçek söylüyorum, göbek adımda barışdır :D 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '02
« Yanıtla #13 : Mayıs 07, 2010, 16:53:36 »
Hayret arkadaş ya, ne acaip insanlar var   >:(
SIU Corolla T-Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Mayıs 07, 2010, 16:56:11 »
Hayret arkadaş ya, ne acaip insanlar var   >:(

Benim antenin en alt plastiği kırıldı. Ben almadım. alttaki plastik te giderse ben almışımdır :D.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #15 : Mayıs 07, 2010, 17:02:16 »
kardeşim sen gel, bırak anteni arabayı vereyim :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #16 : Mayıs 07, 2010, 17:07:46 »
kardeşim sen gel, bırak anteni arabayı vereyim :)

Eywallaaaah :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Birazda Alman takılalım :)
  • Araç: Başka Marka
  • 2 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Mayıs 07, 2010, 17:15:51 »
geçmiş olsun benim arabanınkinide calmıslardı gittim hurda aracın birinden aldım adam tanıdıktı para istemedi allaha şükür :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Mayıs 07, 2010, 17:19:06 »
Muhammet abi o antenin dibi 413 tl vedat arkadasımızın dediği gibi en alt lastik çürümüştü orasıda acıkta kalmıstı.Bende istanbulda seda oto var toyota cıkmacısı telefonu var telefonla sipariş verip hesaplarına para yatırıyon onlar sana kargoluyorlar.Serviste alt kısım 413 üst de 70 lira dediğin gibi.Ancak abi öyle bir durumda kesinlikle servisten almayın.Fiat linea nın ki birebir oluyor alt üst takım80 lira.İnşallah alt tarafta bir zarar yoktur üst kısımı cıkmacılarda 20 30 a alırsın
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #19 : Mayıs 07, 2010, 17:25:11 »
Muhammet abi o antenin dibi 413 tl vedat arkadasımızın dediği gibi en alt lastik çürümüştü orasıda acıkta kalmıstı.Bende istanbulda seda oto var toyota cıkmacısı telefonu var telefonla sipariş verip hesaplarına para yatırıyon onlar sana kargoluyorlar.Serviste alt kısım 413 üst de 70 lira dediğin gibi.Ancak abi öyle bir durumda kesinlikle servisten almayın.Fiat linea nın ki birebir oluyor alt üst takım80 lira.İnşallah alt tarafta bir zarar yoktur üst kısımı cıkmacılarda 20 30 a alırsın

tuncay lineanınki kısa anten mi? birde alt taraf biraz zarar görmüş plastik sert olduğundan içeri gitmiyor, ısıtarak yapmaya çalışacağım artık olduğu kadar, fiyatlarını sorarım kalkıp bi dünya derlerse zaten almam, cd dinlemeye devam ederim :)

[/quote]