0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mehmet abi arada aparat falan yok. bizim antenler zaten sorunlu o küçük antenin altında kalan metal parça bendede zırt pırt çıkıyor
Alsın o anteni .......................... ne yapsın.Ne anlarlar antendir sibop kapagıdır nasıl insanlar bunlar anlyamadım.Muhammet abi servise bayılma kartalda bir sürü cıkmacı var onlarda 20 liraya cok rahat alırsın.Benimkinin alt lastigi çürümüştü o antenin dibine 413 tl istediler.İstanbuldan başka bir aracınkini 30 tl ye aldım.Alt lastigini serviste taktırdım.Üst antende olur .Fİat line nın kiyle birebir onun alt üst takımı 80 tl haberin olsun.Ama abi sökerken alt tarafada zarar vermiş gibi.O alt taraf işte 413 lira..Geçmiş olsun abi.
geçmiş olsun abi ya..o anteni çalanın yarası var herhalde :@
tuncay belkide o nokta nokta dediğini yapıyorlardır çıkmacıdan anten bulmak mesele değilde spor anten bulmak sıkıntı... peki çıkmacılardan sen nasıl aldın, web üzerinden mi sipariş geçtin?
Geçmiş olsun anlamadığım nokta anteni söküp ne yapacak neresine takacak ne istemiş ki antenden
Benim antenin en altta kaportayla birleşim yerindeki plastik halka güneşten kurumuş artık kırıldı. Bostancıdaki çıkmacının sölediği anten ve alt düzenek 400 tl, sadece üst parça 125 tl . İnanasım gelmemişti demekki daha ucuzmuş veya bol keseden salladı.Geçmiş olsun.
tuncayın dediği fiyatlar doğru, oradaki çıkmacıları biliyorum... servis orjinaline 70 tl dedi ve çok abartılı fiyatlar olacağını sanmıyorum... sanırsam çıkmacı bol keseden sallamış
evet arada aparat yok,fakat plastiği çok sert bir plastik, basit bir şekilde çıkacak gibi gözükmüyor,yerinede takamadım,şimdilik bantlı folyo ile birleştirdim bıraktım...,tuncay belkide o nokta nokta dediğini yapıyorlardır çıkmacıdan anten bulmak mesele değilde spor anten bulmak sıkıntı... peki çıkmacılardan sen nasıl aldın, web üzerinden mi sipariş geçtin?kıranın yarası vardır büyük ihtimalle... anten üst kısmı vidalı ama sökmek imkansız gibi birşey, sanırım vidalı gibi çıkarmaya çalıştı, çıkaramayınca tuttu kopardı ve öyle bıraktı...
Hemen trip yapmasana abi ya nevar Mehmet yazdıysak bikerecik benim için mehmet oluver dün gece çok uykusuzdum o saatlerde mehmet abininde bi konuya yazdığı yorumları okuyordum dalgınlık işte sende hemen kırmızıyı çakıvermişsin ha
Hayret arkadaş ya, ne acaip insanlar var
kardeşim sen gel, bırak anteni arabayı vereyim
Muhammet abi o antenin dibi 413 tl vedat arkadasımızın dediği gibi en alt lastik çürümüştü orasıda acıkta kalmıstı.Bende istanbulda seda oto var toyota cıkmacısı telefonu var telefonla sipariş verip hesaplarına para yatırıyon onlar sana kargoluyorlar.Serviste alt kısım 413 üst de 70 lira dediğin gibi.Ancak abi öyle bir durumda kesinlikle servisten almayın.Fiat linea nın ki birebir oluyor alt üst takım80 lira.İnşallah alt tarafta bir zarar yoktur üst kısımı cıkmacılarda 20 30 a alırsın