0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
konuştuk bizde nasıl yaparız diye ama ışığı engelleyecek vazgeçtik.
Mesut bey süper bi işçilik daha.güzel olmuş eline sağlık.Bikaç sorun olacak.1.Bu fön makinesi zorunlumu direk yapıştırsak ne olur.2.karbonu tam kaplayacağın bölüm kadarmı kesiyosun yoksa bikaç cm pay bırakıp arka tarafada dolanıyormusun.Yani 1 cm lik yapıştırılsa bile kıvrılma bölümünde sağlam oluyormu. Teşekkürler.Malzemeyi buluyum hemen başlayacam.Amasyada biyerde buldum 3 metreye 70 tl istedi haftaya bakcam kalitesine.
ben elimden geldiğince cevap vermeye çalışayım , mesut abi belki sonrasında ekleme yapmak ister.1. Fön makinesi kullanmazsanız eğimli parçaların şeklini veremezsiniz , folyo lastiksi bir malzeme olduğu için fön makinesiyle ısıtıyoruz ve parçaya göre şekil veriyoruz.2. Pay bırakmazsanız kenarları çirkin görünebilir tabii ki , biraz uzun kesmeniz daha iyi olur.Amasyada bulduğunuz folyonun bundan olduğunu sanmıyorum , bu özel bir ürün elinizi dokunduğunda desenleri hissetebiliyorsunuz. Yanılmıyorsam 3g carbon diyorlar.birde pahalı bir malzeme olduğundan dolayı bence denemeye önce küçük parçalardan başlayın , eğer kıvrımlı yerlerde başarılı olursanız devam etmenizi öneririm. Ben ilk deneyişimde bayağı büyük bir parçayı telef etmiştim.
Teşekkürler. 70 tl yeterince pahalı değilmi?
değil valla gerçek di-noc söz konusuysa metresi 100 liradan başlar