0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben de o işlemi sormuştum ünal bey..geçen çarşamba sipariş verdim, bekliyorum..gelsin de bir de yariste görelim di mi
Ünal özelden dosyayı alabilirmiyim bende reklamcılarda sticker olarak bastırtayım bari boyamayla uğraşamıycam Ya aklın yolu bir derlerya benimki sonradan geldi.)) Bende boyadıktan sonra tüh be dedim ama yapmıştım okadar emeğim boşa gitsin istemedim.aslında aklıma bişey geldi benim boya olarak floresan boya kullansaydın keşke tavan lambasını açınca floresan boya ışığı emer , tavan lambasınıda kapatınca floresan boya parlardı güzel olurdu bence
abi bu kol dayama benimkinde kumaş var ve iki kademe dün bazı parçaları söktüm temziledim..kolay sökülüyor.. kol daymayıda söktüm kumaşın üzerine kaplanır mı? bu malzeme..kumaşı parçalamak, sökmek gerekir mi?
Ünal özelden dosyayı alabilirmiyim bende reklamcılarda sticker olarak bastırtayım bari boyamayla uğraşamıycam Bu arada mesut sticker sildikce orası burası kalkar haberin olsun Ben oyüzden yapmadım bence sende florasan boyayla dene boyanacak yerlerin klavuzu elinde olacağı için problem olmaz. Hem de en kolay kısmı boyamak zatenaslında aklıma bişey geldi benim boya olarak floresan boya kullansaydın keşke tavan lambasını açınca floresan boya ışığı emer , tavan lambasınıda kapatınca floresan boya parlardı güzel olurdu bence
klima dümesi ne varsa söktüm Halildikkat et burda soldaki dümeler sökülü , tam ortasından kesim içeri kıvırıyorum. sağdada düğmeler takılmış hali.buda Hobby bıçak seti