Gönderen Konu: yakıt göstergesi  (Okunma sayısı 1234 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Rav 4
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: -
yakıt göstergesi
« : Mayıs 04, 2010, 16:25:42 »
2002 1.6 sol dün aracı fulledim yakıt gostergesindeki en üst çizginin altındaki çizgide kaldı sorun nedir acaba ?

Toyota Club Türkiye

yakıt göstergesi
« : Mayıs 04, 2010, 16:25:42 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: yakıt göstergesi
« Yanıtla #1 : Mayıs 04, 2010, 17:52:38 »
arabayı düz bir yere parkettikten sonra kontağı kapatıp açarak yeniden deneyin, sorun muhtemelen şamandıradan olabilir. biyere takılıp yukarı çıkamamıştır, veya elektroniğinde sorun vardır. tam da bilmiyorum, sanırım çıktığı seviyeye göre direnci değişiyor. arka koltuğun altından kolayca sökülebilir bir parça bi baktırın isterseniz.
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1998 TOYOTA RAV4 2.0
    • atilla abinin araba ve toyota dostları
  • Araç: Rav 4
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 247500
  • Model Yılı: '98
  • 580 kere teşekkür etti
  • 958 kere teşekkür edildi
Ynt: yakıt göstergesi
« Yanıtla #2 : Mayıs 19, 2010, 18:33:49 »
kafana takma depo hava yapıp tam dolmamıştırveya ibre kalibrasyonu hatalıdır.biraz kullanınca düzelebilir.depoyu hep yarı seviyelerinde kullandıysan telli reostanın full bölgesi biraz oksitlenmiştir.full olarak bir süre kullanırsan düzelir.bendede olmuştu.şamandırayı sakın sökme benzin sızdırması ve koku yapabilir.aynasız kardeşimin yazdıklarıda olasılıklar içinde ama ben hem tecrübelerime dayanarak hemde elektronikçi olduğumdan b unları belirttim.
1998 TOYOTA RAV4 2.0 manuel ,http://www.toyotadostlari.com/