Uçurumdan atlayan 330 koyun telef oldu
ERZİNCAN`ın Tercan ilçesine bağlı Konarlı köyü kırsalında otlayan ve gök gürültüsünden ürkerek uçurumdan atlayan 600 koyundan 330`u telef oldu. İzzet ve Polat Yıldırım kardeşlere ait 600 koyun, gök gürültüsünün ...
ERZİNCAN`ın Tercan ilçesine bağlı Konarlı köyü kırsalında otlayan ve gök gürültüsünden ürkerek uçurumdan atlayan 600 koyundan 330`u telef oldu. İzzet ve Polat Yıldırım kardeşlere ait 600 koyun, gök gürültüsünün ardından koşmaya başladı. Bir süre aynı istikamete doğru koşan koyunlar, daha sonra önderlerinin yaklaşık 50 metre yükseklikteki uçurumdan atlaması neticesinde peşpeşe uçurumdan atladı.
Olayda 330 koyun telef oldu.
---------------------------------------
Haberi hatırlayanlar yahu bu eski bir olay yeni değilki diyeceklerdir.
Evet bu yeni bir haber değil. 2005 yılında olmuştu.
Eee ben bunu niye buraya aktardım şimdi?
Buyrun cevabı burada:

Anayasa değişikliği teklifinin ikinci tur oylamada, paketin 8. maddesinin paketten düşmesinin ardından adı "fireye" çıkan milletvekilleri sert konuştu.
AK Parti Ankara Milletvekili Faruk Koca'nın bugün gazetelere yansıyan, "Fire verenlerin listesini" tuttuğuna yönelik resimlerini değerlendiren Kürşat Tüzmen, Köksal Toptan ve Vahit Erdem sert tepki gösterdi.
Tüzmen, Meclis'te AK Parti Grup toplantısı öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Tüzmen, kendisinin adının geçtiği ve AK Parti Ankara Milletvekili Faruk Koca'nın bugün gazetelere yansıyan, "Parti içinde fire veren milletvekillerinin liste tuttuğu iddia edilen fotoğrafla" ilgili haberlerin hatırlatılması üzerine, "Eğer o fotoğraf doğruysa bir açıklaması olacaktır. Biz ne yaptığımızı biliyoruz" dedi.
Kimsenin buna hakkı olmadığını vurgulayan Tüzmen, Koca'yı sert sözlerle suçladı. Tüzmen şöyle konuştu: "Bakıcağız ve göreceğiz. Ama, bize iftira atılması, bu şekilde yönlendirme yapmasına da bakacağız. Bu arkadaşımız o listeyi neye göre yazmış, eğer fotomontaj değilse buna bakacağız. Bunun hesabını soracağız, kendi aramızda değerlendireceğiz. Bu parti kimsenin tapulu malı değil. Bu parti birlik ve beraberlik içinde bugüne kadar geldi. Son zamanlarda bu parti kendi hüviyetini yeni kazanmaya başladı. Kimse böyle yalakalık yapmaya çalışarak, kimseyi karalamasın. Göreceğiz neyin ne olduğunu bakacağız. Henüz arkadaşı görmedim, göreceğiz merak etmeyin. Kimin daha yiğit olduğunu göreceğiz. Biz içerde konuşuruz. Ben tartışırım parti içinde ve siz duymazsınız. Ne karar verilirse de ona uyarız. Orada fire olmaz. Biz ne söylediksek onu yaparız. Başbakan uçurumdan atlarsa, bize yakışan onunla uçuruma atlamaktır. Biz bunu yaparız. Yanlı ve doğrudur. Türk töresinde böyledir, biz böyle gördük böyle yaparız."
(SABAH GAZETESİ)