Gönderen Konu: Uçurumdan atlayan 300 kadar koyunun telef olması  (Okunma sayısı 1004 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • 64 kere teşekkür edildi
Uçurumdan atlayan 300 kadar koyunun telef olması
« : Mayıs 04, 2010, 15:04:20 »
Uçurumdan atlayan 330 koyun telef oldu

ERZİNCAN`ın Tercan ilçesine bağlı Konarlı köyü kırsalında otlayan ve gök gürültüsünden ürkerek uçurumdan atlayan 600 koyundan 330`u telef oldu. İzzet ve Polat Yıldırım kardeşlere ait 600 koyun, gök gürültüsünün ... 

ERZİNCAN`ın Tercan ilçesine bağlı Konarlı köyü kırsalında otlayan ve gök gürültüsünden ürkerek uçurumdan atlayan 600 koyundan 330`u telef oldu. İzzet ve Polat Yıldırım kardeşlere ait 600 koyun, gök gürültüsünün ardından koşmaya başladı. Bir süre aynı istikamete doğru koşan koyunlar, daha sonra önderlerinin yaklaşık 50 metre yükseklikteki uçurumdan atlaması neticesinde peşpeşe uçurumdan atladı.
Olayda 330 koyun telef oldu.
---------------------------------------

Haberi hatırlayanlar yahu bu eski bir olay yeni değilki diyeceklerdir.

Evet bu yeni bir haber değil. 2005 yılında olmuştu.

Eee ben bunu niye buraya aktardım şimdi?

Buyrun cevabı burada:

Anayasa değişikliği teklifinin ikinci tur oylamada, paketin 8. maddesinin paketten düşmesinin ardından adı "fireye" çıkan milletvekilleri sert konuştu.

AK Parti Ankara Milletvekili Faruk Koca'nın bugün gazetelere yansıyan, "Fire verenlerin listesini" tuttuğuna yönelik resimlerini değerlendiren Kürşat Tüzmen, Köksal Toptan ve Vahit Erdem sert tepki gösterdi.

Tüzmen, Meclis'te AK Parti Grup toplantısı öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Tüzmen, kendisinin adının geçtiği ve AK Parti Ankara Milletvekili Faruk Koca'nın bugün gazetelere yansıyan, "Parti içinde fire veren milletvekillerinin liste tuttuğu iddia edilen fotoğrafla" ilgili haberlerin hatırlatılması üzerine, "Eğer o fotoğraf doğruysa bir açıklaması olacaktır. Biz ne yaptığımızı biliyoruz" dedi.

Kimsenin buna hakkı olmadığını vurgulayan Tüzmen, Koca'yı sert sözlerle suçladı. Tüzmen şöyle konuştu: "Bakıcağız ve göreceğiz. Ama, bize iftira atılması, bu şekilde yönlendirme yapmasına da bakacağız. Bu arkadaşımız o listeyi neye göre yazmış, eğer fotomontaj değilse buna bakacağız. Bunun hesabını soracağız, kendi aramızda değerlendireceğiz. Bu parti kimsenin tapulu malı değil. Bu parti birlik ve beraberlik içinde bugüne kadar geldi. Son zamanlarda bu parti kendi hüviyetini yeni kazanmaya başladı. Kimse böyle yalakalık yapmaya çalışarak, kimseyi karalamasın. Göreceğiz neyin ne olduğunu bakacağız. Henüz arkadaşı görmedim, göreceğiz merak etmeyin. Kimin daha yiğit olduğunu göreceğiz. Biz içerde konuşuruz. Ben tartışırım parti içinde ve siz duymazsınız. Ne karar verilirse de ona uyarız. Orada fire olmaz. Biz ne söylediksek onu yaparız. Başbakan uçurumdan atlarsa, bize yakışan onunla uçuruma atlamaktır. Biz bunu yaparız. Yanlı ve doğrudur. Türk töresinde böyledir, biz böyle gördük böyle yaparız."
(SABAH GAZETESİ)

Ford Focus 3 Titanium Smart TECHNO...

Toyota Club Türkiye

Uçurumdan atlayan 300 kadar koyunun telef olması
« : Mayıs 04, 2010, 15:04:20 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 64 kere teşekkür edildi
Ynt: Uçurumdan atlayan 300 kadar koyunun telef olması
« Yanıtla #1 : Mayıs 04, 2010, 15:07:22 »
Bu arada bugün BİLGE KÖYÜ katliamının yıldönümü.

Bu katliamın da TÖRE GEREĞİ yapıldığı, töreye göre davranmanın kötü birşey olduğu filan anlatılacak yine bir takım akademisyenler tarafından.

Benim vardığım sonuç: Töre bir Türkiye gerçeğidir. İster uy istemezsen uydururlar.
Ford Focus 3 Titanium Smart TECHNO...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "Bilgi Paylaşıldıkça Artar"
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '14
  • 134 kere teşekkür etti
  • 434 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mayıs 04, 2010, 15:11:10 »
Ülkemizi yönetenlerin düşünceleri böyleyse  daha  diyeceğim  bir  şey  yok.  Bir  milletvekilide çıkıpta oyum  benim  namusumdur, hür  irademdir, tamam bu partinin milletvekiliyim  ama bu maddeyi benimsemiyorum  diyemiyor. Bizler de bunları bizleri  temsil etsin diye meclise gönderiyoruz.
1998 Toyota Corolla 1.3 XL StationWagon 12V 2007-2020
2014 Nissan Qashqai 1.2 DıG-T   2020 -

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mayıs 04, 2010, 15:11:44 »
rte keşke atlasada hepsinden kurtulsak !!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mayıs 04, 2010, 15:21:14 »
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mayıs 04, 2010, 15:30:21 »
Geçen pazar günkü buluşma öncesi cumartesi günü arkadaşlarla sinemaya gittik. "Green Zone" isimli filmdi (çok sıradan bir film bu arada), salon ise Kanyon Cinebonus. Her neyse filmi izliyoruz, arkadaş bir ara dışarı çıktı, sonra geri geldi. Arada ne var ne yok merak ettim. "Bu filmi bozmuşlar, karanlık sahnelerin kalitesi çok kötü" dedi bana. Hakkaten de ellerine geçen filmi keserken bozduklarını itiraf etmişler.

Film sonunda gittik halkla ilişkiler ile görüştük, "en iyi kalitede görüntü" vaad eden bir sinemanın filmi bu şekilde satmaması gerektiğini anlatmaya çalıştık. Kişi başı 15 lira vermek yerine gidip korsan VCD alsak aynı kalitede olacağını söyledik. Ama tabi bizden başka şikayet eden hiç kimse yoktu. Yani Türkiye'de o kadar çok koyun var ki...

Şimdi bir zamanki Danone gidi Cinebonusçular da gelecek sene foruma üye olup bu konuyu silmemizi isteyecekler :D
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Mayıs 04, 2010, 15:34:15 »
Arkadaşlar, siyasi polemik doğurabilecek mesajlardan mümkün mertebe kaçınalım lütfen.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Mayıs 04, 2010, 20:43:12 »
ya maalesef bu konu çok doğru bir mesaj içermesine rağmen siyasi polemik hatta polemikten ziyade rte ve arkadaşlarına sövme sayfası olucak gibi duruyor...
şimdi mesaja doğru bir yaklaşım yapalım.
töre gerçekleri eğitimle halledilir ancak,eğitimcilerinde törelerden haz alma durumu var.
milletvekili bakan kültürlü modern bir adam için biz başbakanımız ne yaparsa onu yaparız demek
o partide milleti kendi iradesi ile temsil edemeyecek kadar acz içinde bulunan kişilerin varolduğunu gösterir...hemde ben değil biz diyor demekki çok kişi acz içinde kalmış...
ey bu durumda olan gerek millet vekili gerekse başka meslek...muhtaç olduğunuz kudret damarlarınızda akan asil kanda mevcuttur.şayet birilerine şirinlik yapma ihtiyacınız cumhhuriyetle birlikte sona ermiş hepinize şahsi bağımsızlığınız verilmiştir.