Ay
yeni 2006 terra d4d aldım
1-) yol bilgisayarında saati kuruorum kmleri 0'lıyorum ama hiç deyişmiyor hep aynı kalıyor sorun ne olabilir
2-) araca binilmediğinde 1-2 dk içinde kendini kilitliyormus boyle bi şey warmı?(benmkinde olmuyorda)
3-) arac ortalama ne yakar ?
4-) kronik arızaları varmı ?
Aynı araca sahibim.0 olarak aldım.
1.Çok yüzeysel yazmışınız ama saati ayarladıktan sonra hiç bir şey yapmasanız bile ilk ekrana döner ve saati ayarladığınız gibi bırakır.Km leri 0 lıyorum derken 100km/lt ortalama 100km/lt anlık değerlerse 0 landıktan sonra o değerler kesinlikle değişir.0 da kalıyorsa bir sorun var demektir.
2.Araç kitliyken kumandadan açıp kapıları hiç açmadan 45 sn beklerseniz kendini tekrar kitler.Ama kapı açarsanız kitleme olmaz.
3.Bu sorunun cevabı çok geniş.Ama yakıtı sizi üzmez ona emin olabilirsiniz.
4.Kronik diyebileceğim tek şey(sizin arabada ingiltere üretimidir.) Müzik sisteminin üstündeki göğüs kısmı açılıyor.Gerçi açılmış olsa bile çoktan yaptırılmıştır.Bunun dışında bir sorunu yok.2005 aralığında aldım bakımları dışında 1 kuruş masraf yapmadım.Şirket aracından dolayı son 5 aydır garajda yatıyor gerçi.
İyi seçim, bakımlarını zamanında yaptırırsanız sizi hiç üzmez güle güle kullanın.Birde sorun olmazsa kaç km de ve kaça aldınız acaba ?