0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aracım 6,5 - 6,7 gibi tatminkar performansa sahip bir benzinli motor için oldukça ehven sayılabilecek şehiriçi ortalama yakıt tüketimine sahip olsa bile son zamanlarda hafta sonları çok fazla km yapmak durumunda kaldığım için bir süredir arayış içerisindeydim. Bir yakınım vasıtasıyla çok cazip olduğunu düşündüğüm (1250 TL) bir fiyat aldığım ve öncesinde de Toyota ile çok uyumlu olduğunu duyduğum Landi Renzo markasında karar kıldım. Montaj, eğer o güne kadar beni kararımdan caydıran olmazsa gümrükteki kitler çekilir çekilmez (muhtemelen Perşembe günü) yapılacak Montajı yapacak olan firma Adana'da LPG konusunda en sağlam yerlerden biri olarak bilinen ve Kayserili distribütör firmanın direkt şubesi konumunda olan bir yer. Öğrendiğime göre Toyota konusunda oldukça tecrübeleri varmış ve daha önce de eski kasa Yaris'e montaj yapmışlar. Landirenzo'nun Avrupa'da ve Türkiye'de Opel'in 0 km araçlarına montaj yaptığını duymuştum ama bu vesile ile yapmış olduğum araştırma sonucunda pek çok firma ile çalıştıklarını ve bu arada Toyota ile de anlaştıklarını öğrenmiş oldum. Aşağıdaki bağlantıda "Also TOYOTA choses LANDI RENZO" bağlantısına tıklarsanız manuel vitesli 1.0 motor Toyota Yaris ve Aygo modellerine fabrika çıkışı montaj yapılacağı haberini okuyabilirsiniz. Bu haberi okuyunca bu konudaki cesaretim biraz daha arttı açıkcası http://www.landi.it/layout.jsp?idz=10105&idtp=158&lang=3Montaj yapacak firmanın bana verdiği bilgiye göre enjektörler ve beyin Bosch marka ve oldukça kaliteli imiş. Stepne lastiğin yerine 32 litrelik simit depo düşünüyorum. Şehir içinde stepneyi zaten olamayan bagajıma koyar mıyım bilmiyorum Hadi hayırlısı diyorum ve montaj gününü bekliyorum.Forumda çok fazla LPG'li Yaris yok, eğer taktırırsam iyi bir referans olacağına inanıyorum
Teşekkürler Ümit, açıkcası benzin fiyatları da çok ağrıma gidiyor. Doya doya binemedikten sonra ne edeyim ben arabayı Kamil Bey, enjektörler ne marka kullanılıyor sizin bilginize göre?
hakkı abi çok doğru seçim yapmışsın bendede landirenzo takılı enjektörlerin ses yapması dokme demirden yapıldığı için ki baktığında büyüklüğünüde göreceksin.240-250 bin enjektör garantisi veren firma bulmak zor atiker 40 binde değişim diyor. sesede takılma derim ben benım içeri ses hiç gelmiyor. hayırlısı olsun iyi günlerde kullanman dileğiyle. ayrıca omegas bizim arabalar için değil onunda tek farkı aslında yanında sansör bulunmasıymış.
http://www.sahibinden.com/ince_stepne_kucuk_yedek_lastik_mini_istepne_bu_ilana_dikkat_-98WQQaXQQ18716616WQQpXQQdisplayitem?source=promotion_hpvaHakkı abi sana sonra böyle birşey lazım olur
Neden landirenzonun kendi sitesinde blue isimli ürün yok?Çünkü bu ürün yerli-ucuz markalarla rekabet için kullanılmaya başandı.Daha birkaç sene öncesine kadar blue yoktu ve hepsine omegas takılıyordu.Landirenzo çok iyi ama omegas olursa.Ayrıca enjektörüne kim 250.000 km garanti verebiliyor. Landirenzonun kendisi"Araca takilan LPG dönüsüm kitinin de 2 yıl veya 100.000 km garantisi olacak. "diyor. Zaten bunu atikerde veriyor brc de vs...
abi bende atiker dahi sorunsuzca 70.000km.dir çalışıyosa sende de sorun olmaz..motor soğukken, lpgye ilk geçişte çıt çıt ses geliyo ama motor ısındıktan sonra hiçbişe yok..zaten o ses de rölantide hissediliyor..