0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sselim yarıldım burda yav 170 heee [/quote] yahu bu arabanın ruhumu var ? Size bir maceramı anlataym Eski arabam AE101'di 2006 Temmuz ayında Fenerbahçe Lisesi'ne Staja Başlama sınavına gidiyordum. 2.Köprüden geçmem gerekiyordu. Tam Fatih Köprü yolunda Levent Kavşağından köprü yoluna girdim Araçta OGS vardı OGS şeridine geçmem için solumdaki TIR konvoyununu arasından geçip sol şeride ulaşmam gerekiyordu. Bir TIR ın geldim yanına yanaştım adama selektör yaptım korna çaldım, önündeki TIR gidince daldım araya yanımdaki TIR resmen beni biçti sol kapı sol ayna sol çamurluk tampon felaket oldu köprü trafiğinin içine ettim sonra babacan bir polis bana son derece anlayışlı yaklaştı..Sınava geç kalmıştım çünkü hasarla ilgili muameleleri hızlandırdı çok çabukca bitirdi ve beni saldı ben araba herhalde gitmez diye düşündüm çalıştırdım baktım çalışıyor.. gaza bastım karşıya geçtim. birde okulu bulmak için zaman kaybettim ama bu arada banamısın demedi yoldan geçerken millet sürekli arabaya bakıyordu eheh sonunda sınava 5dk. geçte olsa girdim ve o sınavı verdim. ve sınavı 6.hakkımda verdim buda o sınav TOYOTA iyiki varsın sağol dostum..