0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
AE 101 corolla sinyal kolu sinyal verdikten sonra yerine gelmiyor.gelirsede elle zor geliyor yada çok sert virajdan döndükten sonra yerine geliyordu. Yetkili servis değiştirilmesi gerekir dedi. elinde yoktu. Tamir etti 20 TL aldı yinede tam düzeltemedi. Dün Zeytinburnu Merkezefendi Oto Sanayi Sitesinde döşemeciye kapılardaki kismen açılan yerleri yapıştırtırken bildiğin oto elektirkçi varmı dedim? Bir arkadaşına gönderdi. Usta sinyal kolunu komple söktü,dağıttı,sinyal kolunun bağlı olduğu mekanizmanın içinde bir yay var yayın bir ucunda ilaç kapsülünün yarısı gibi bir parça var.Kapsülü zımparaladı.Kapsülün yatağını eğe ile hafif eğeledi. Güzelce yağladı. Taktı sıfır sinyal kolu gibi çalıştı. bir saatten fazla çalıştı.Direksöyonu söktü taktı. 20 TL verdim. Arıza durumunda değiştirilmesi gerekir diyenlere inanmayın en az 200 TL vermekten kurtuldum. Kendi kardeşinin de 1995 corolla sı varmış arabayı iyi tanıyor
Adem bey Zeytinburnu Seyitnizam camisi arkasında Merkezefendi Oto Sanayi Sitesi var. Girişte sağda 1 veya 2 blokta yanılmıyorsam kardeşler oto elektrik Muhammed usta Çankırılı imiş oto sanayi sitesinde sorarsan bulabilirsin aynı zamanda klima gazı da dolduruyor.