0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dereceli egzantrik işi çok teferruatlı. Bence ondan önce yapılacak epey işler var. Benzin bombası ( 255 LPH ) benzin regulatoru ve bir hava filtresi kiti takarak işe başlayabilirsn. Ardına Apexi AFC alırsın ( Safc veya NEO fln gerek yok.. ). Birde komple egsoz sistemi boruları ile ( bulabilirseniz headers ile ) çok daha verimli olacaktır.
Benzin bombasının takması çok kolay ama herhangi bir makinist de takar. Model olarak walbro tercihimdir. Tr deki siteleri tam bilmiyorum ama ebay dan alabilirsiniz. Ilk olarak 10 tl lik bir sticker getrtmeyi deneyin güvenmek için. Yaklaşık bir benzin bombası max 150-200 tl ye elinizde olur. Regulator ucuzdur 100 tl tutmaz. Göstergeli olanı ve adaptorlu olanı tercih edin. Resimde ztn adaptor belirtilir. Afc yi sonraki işe bırakın. Intercooler borusundan kendi kitinizi yapabilirsiniz. Tr de çoğu performans parça satan kişilerde bunları bulabilrsiniz. Benzin pompası ile aracın seside değişecek inanın beğeneceksiniz
şöyle birşeyde var pompa takılır takılmasına ama orjinal pompanın basıncı ile walbro'nun ki bir değil.evet daha fazla pompaladığı için daha iyi performans sağlar hiç şüpmesiz.ama bu kural yüksek sıkıştırmalı sc turbo araçlar için geçerli.atmosferiktete mümkün ama atmosferik bütün modlamaları yapmak lazım.siz gidip şimdi walbro taktırdığınız zaman fazla benzin püskürtüleceği için araçta boğulmalar olma ihtimali çok yüksek.o yüzden en basitinden güzel bir filtre kiti 60mm düz boru carina için uygun olur güzelde bir son susturucu şimdilik işinizi görür diye tahmin ediyorum
Birde bu işlemlerle beraber ground wire kit denilen Türkçesi sanırım şase kablosu alıp takarsanız stabilizer ile elektrik düşüş sorununu önlersiniz. Farların, cam motorunun veya teyp in anlık çalşp sönmesi sonucu araçtaki elektrk akımını sabit tutar. Mutlaka görmüşsünüzdür teypin sesi açıkken farların düşüp kalktğını. Bunu önlemiş olursunuz.
Sefcan ben farklı birşey söylemedim ki?Yüksek devirde verim tabiki top speed'i etkileyecek, hp artışı tabiki 0-100 sn'yi kısaltacaktır. Ben tork olayından bahsediyorum. Araç rahat devir çevirebilir, üst devirlerde istekli olabilir ama düşük devirlerde cansız kalacak, vites küçültmek isteyecektir diyorum