selam arkadaşlar 1 hafta önce başıma şöyle bir olay geldi ve çözümünü sizlerle paylaşmak istedim mutlaka okuyun,
97 model xei corollam var, aracın fren pedalı bastıkca aşağıya inmeye başladı frenler geç tutar olmuştu,belli fren ana merkezi gitmişti, ilk önce servisten fiyat aldım 600 dedi komple merkeze, özel servis 320, kendim parçacı buldum 220, yan sanayi çin modelleri 95,100 fiyat verdiler , içerisindeki tamir takım merkezide orjinal için 150,130 yan sanayi çin modelleri için 25,30 tl fiyatlar aldım, tamir takımla kurtarır dedi usta aldım 130 olanı ve taktırmaya gittim, fakat usta açtı ve baktı hersey sağlam sadece lastik değişse olur dedi, lastik için 10tl işçilik 30 tl,hidrolik dot4 10 tl bu işi 50 ye hallettim, böyle sorun yaşayan veya ileride yaşayabilecek arkadaşlarım için buraya başıma gelenleri yazıyorum eğer aracınız kaza yapmamış ise kesinlikle komple takım almayın hatta ustaya içini açtırmadan tamir takımı bile almayın, ustanız kontrol etsin ve onun başında durun sadece lastik değişiminin yeterli olacağını muhakkak sorun, ben büyük bir masraftan kurtuldum sizlerde umarım bu şekilde kurtarırsınız saygılar