Gönderen Konu: acil yardımmm lpg avensis  (Okunma sayısı 1612 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
acil yardımmm lpg avensis
« : Mayıs 01, 2010, 20:12:03 »
arkadaşar arada  kaldımm ben o kadar para verecek durumda degilim sadece atiker mi zavolimi  tartarinimi  1000 lira yla 1400 lira  arasında para verebilirim bu işe    önerileriniz  nedirr

lütfen makull cevaplar verinn 

Toyota Club Türkiye

acil yardımmm lpg avensis
« : Mayıs 01, 2010, 20:12:03 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: acil yardımmm lpg avensis
« Yanıtla #1 : Mayıs 01, 2010, 21:27:07 »
sana yazacağım en makul mesaj sizi tanışma bölümüne davet etmek olacak, lütfen tanışma bölümüne buyrun, sizi tanıyalım öncelikle...
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mayıs 02, 2010, 23:24:09 »
Zavolli ve ya Tartarini farketmez ikiside kalitelidir. Ama en önemli husus montajı yapacak olan ustadır, usta çok iyiyse ve tavsiye ediyorsa atikerde olur. BEnce önce usta seçimi yapmanız işinizi ve tercihiniz kolaylaştıracaktır.
1990 Corolla 1.6 XL  1998 Otm. Carina 2.0 GLİ
      1998 Avensis - 1999 Avensis
    1998 Corolla Special GLI- 1998 Touring Wagon
2000 Avensis - 1997 Otomatik Carina 2.0 GLİ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #3 : Mayıs 03, 2010, 19:24:19 »
usta seçimini  yapacagım elbette ama takdir edersiniz ki    lpg takan ustalar sadece bir marka ile  çalışmıyor 

şimdi ben diyorum kii ustanın birine ne takalım   o  bana senin arabaya zavoli takalım  diyor    diger ustalar tartarini  baka bir usta lavatoo  bende 

son izlenimi  şöyle

bilirmisiniz bilmem bilgisayar işine  girerseniniiz  şirket size  aylık bir kota  veriri siz o kotayı doldurmak için başlarda  kendinizi  kasar  sonrada   ay  sonu yakalşınca ucuz  ucuz  verisiniz ve gelen müşteri özellike  bir  marka istemezse  sizin kotabnızın dolu olmayan markayı  uucuza  satarsınız sizin için malzemenin kalitelisi çok önemli degildiz o an için en kaliteli malzeme odur  çünkii  siz kota  sorunu yaşıyorsunuz durrr işte 

gelelim  lpg işine  bir  tek malzeme satmazseanız siz usta  sizin akrabanız   yakınıunız  olmazsa  ki olanda  yamuk  yapıyor  artıkk   kota  doldurmak için ustalar   bazen bir marka bazen başka bir marka lpg kiti iyi oluyor  sizde ustam bunu önerdi diye  taktırıyorsunuz ben sizlerden işte bunun için taktırıpta memnun oldugunuz yada  taktırmam gereken malzemeyi sorruyorummm   saygılarımla 

bu arada ben bil. işiyle ugraşan biri degilim   ve kimseyi zan altında bırakmak istemem   bu lpg işiyle ugraşanlar içinde  geçerli  sadec biraz  biligim var  o  kadar   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #4 : Mayıs 06, 2010, 23:07:39 »
arkadaşlar buraya  bakıpta  bana yorum yazacak hiç arkadaşım yada avensis çi arkadaşım  yokmuu bir bakın     lütfenn

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mayıs 06, 2010, 23:23:39 »
Hocam bende brc var memnunum.Dİger 2005 avensis comfortline aracımızda tartarini var ondada hiç bir sıkıntı duymadım.Lovatoda taksan sorun yaşamazsın.Bunlar kaliteli kitler.Zavolli ve tartarini arasında isen kesinlikle tartarini derim.Buzamana kadar taktıran arkadaşlardan öyle aman aman bir sorun duymadım hepside cok memnun
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #6 : Mayıs 07, 2010, 06:23:17 »
Hocam bende brc var memnunum.Dİger 2005 avensis comfortline aracımızda tartarini var ondada hiç bir sıkıntı duymadım.Lovatoda taksan sorun yaşamazsın.Bunlar kaliteli kitler.Zavolli ve tartarini arasında isen kesinlikle tartarini derim.Buzamana kadar taktıran arkadaşlardan öyle aman aman bir sorun duymadım hepside cok memnun

eyvallah allah razı lsunn

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #7 : Mayıs 07, 2010, 06:24:05 »
her kez  bana  usta  seçiminden bahsediyor  ama herşey  sizce  ustamıı 

usta seçimini  yapacagım elbette ama takdir edersiniz ki    lpg takan ustalar sadece bir marka ile  çalışmıyor 

şimdi ben diyorum kii ustanın birine ne takalım   o  bana senin arabaya zavoli takalım  diyor    diger ustalar tartarini  baka bir usta lavatoo  bende 

son izlenimi  şöyle

bilirmisiniz bilmem bilgisayar işine  girerseniniiz  şirket size  aylık bir kota  veriri siz o kotayı doldurmak için başlarda  kendinizi  kasar  sonrada   ay  sonu yakalşınca ucuz  ucuz  verisiniz ve gelen müşteri özellike  bir  marka istemezse  sizin kotabnızın dolu olmayan markayı  uucuza  satarsınız sizin için malzemenin kalitelisi çok önemli degildiz o an için en kaliteli malzeme odur  çünkii  siz kota  sorunu yaşıyorsunuz durrr işte 

gelelim  lpg işine  bir  tek malzeme satmazseanız siz usta  sizin akrabanız   yakınıunız  olmazsa  ki olanda  yamuk  yapıyor  artıkk   kota  doldurmak için ustalar   bazen bir marka bazen başka bir marka lpg kiti iyi oluyor  sizde ustam bunu önerdi diye  taktırıyorsunuz ben sizlerden işte bunun için taktırıpta memnun oldugunuz yada  taktırmam gereken malzemeyi sorruyorummm   saygılarımla 

bu arada ben bil. işiyle ugraşan biri degilim   ve kimseyi zan altında bırakmak istemem   bu lpg işiyle ugraşanlar içinde  geçerli  sadec biraz  biligim var  o  kadar