0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Selam gizli üyeler,Acaba neden kendinizi gizlemeye gerek duyuyorsunuz? Esrarengiz olmak hoşunuza mı gidiyor, yoksa online olunca laf atacak dostlarınızdan mı kaçıyorsunuz?
sanane arkadaşım isteyen istediği gibi girer foruma..
Mahir sinir yapma, bak bugun maçın var ona konsantre ol Ferdi abi'yi tanırım müzip bir insandır ondan sormuş
Adam merak etmiş kibarca yazmış. Verecek cevabın yok ise tersleme!Forum ortamı paylaşım demektir. Muhabbet etmek demektir, huzurla rahatça soru sormak demektir. Birde Ferdi abi, senden yaşca baya büyük bir insan. Sana hiç yakışmıyor bu şekilde konuşman.
Ferdi hafiften bir sataşma var galibaa. Sen kimin gizli olduğunu da biliyosundur. Bu arada ne yaptın senin durumları?
Ferdi abi'yi tanırım müzip bir insandır ondan sormuş
Ben de bunun ne manaya geldiğini hep merak etmişimdir.
niye gizli üyeliğe izin veriliyor ki? ben kimse beni görmesin istersem giriş yapmadan ziyaretçi olarak dolanırım zaten ortalıkta. bence gizlilik olmamalı. oldum olası gizli numaraları da sevmedim ve cevap vermedim bu tür aramalara...bu arada kaya kardeşe katıldığımı belirtmeden geçemeyeceğim.
Çevrimdışı görünüp kendinizi tatmin etmeyiniz, çevrimiçi olun yemeyiz. +1Adam öyle bir yorum yapmış ki, tanımasan etmesen forumun sahibi zannedersin.Sanane dediğin kişi senden 17 yaş büyük.Haddinizi bilin, saygısızlık yapmayın.
Ferdi Başkan yanlış anlama ama madem forumun böyle bir özelliği var isteyen istediği gibi kullanır Neden sitem ediyorsun Madem öyle kökten kaldırılır bu özellik ne şiş yanar ne kebap
Bence forumun en aptal özelliği bu Murat abi 7 len 17 değil Kullanan kullansın Erhanım, benim merak ettiğim neden gerek duyuyorlar
alperen 17 demiş, baktım sen abi falan. dedim ben kaç yaşındayım böyle. yaşlılık kompleksi bile başladı bir ara, neyseki alt satırda olay açığa kavuştu. ben seni anlıyorum sen birilerine dokundurma yapıyorsun, senin derdin gizli olunması değil zaten.sana verilen cevaplara gelince, sen gerekli cevabı gereken yerlere yazmışın zaten çok fazla polemiğe gerek yok.