0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben: Fuat usta, alttaki cd çalar ile üsttekinin arasında aynı aküden elektrik almaları dışında bir bağlantı yok. Üstteki cd çaların cd yi alamaması ile alttakinin hiç bir alakası olamaz. Fuat usta: Ama orjinal cd çaların anteni alltakine takılmış.Ben: Yahu antenin cd okuma problemi ile ne alakası var? Boşver sen elleme hiç birşeyi, olduğu gibi kapat ben cumartesi uğrarım size ... [/quote] puhauhauhua çok iyi yaa..... Günal kardeş yukarıdaki sorunlarını dinlerden aklıma şunlar geldi. 1. Derinderede benim araçla ilgilenen müşteri temsilcisi suratsız adamın tekiydi (hakaret amaçlı sölemiyorum) ama tüm sorunlarımı çözdü zaten mühim olan sonuç birazda güleryüzlü olsa fena olmazdı ama..2. Sakınılan göze çöp batarmış bende sizin gibi arabama çok hassasım yolda giderken arabayı devamlı dinlerim ordan burdan gelen normal dışı seslere karşı alerjim var. ama biz böle hassas oldukça hertürlü sorun bizi buluyor. Geçen gün arabayı okadar sağlam yere park etmeme rağmen biri yanıma park etmiş kapısını benimkisine çarpmış boyamı kazımış gitmiş gelde deli olma ama dediğim gibi biz sakındıkça çöp gelip batıyor işte eheh Ama toyotaya şikayette bulunduğunuz çok iyi olmuş... Geçmiş olsun
Dün koşuşturmadan dolayı tam sonucu yazamadım. Frenler ile ilgili olarak disk değişimi yapılmış. Çok güzel oldu bu. 30,000 km de yepyeni fren disklerim, sıfır cd çalarım oldu. Daha ne olsun. [/quote]peki günal sen müzik sistemini değiştirmişsin.senin ses sistemin garantiden cıkmadımı.merak ettim.çünkü bende kolonları değiştirdim de onun için sordum soruyu.sormamın nedeni ise gecenlerde servis görevlisine zenon taksam garantiye bi şey olurmu dedim.onlarda sadece farlar garantiden cıkar dedi.sende müzik sistemini değiştirdiğine göre garantiye bişey olmamış.aydınlatırsan sevinirim.
Yuh 20 bin bakımı 320 milyonmu bide corolla çok değilmi yahu ?[/quote]vallahi ben baktımki, hiç bi **** yapmıyorlar, 10 ve 20 bin bakımlarını yaptırmadım, sadece yağ ve yağflitresini değiştirttim, servis kayıtlarıa "müşteri talimatı üzerine bakım yapılmamıştır, sadece yağ ve filitre değişmiştir" diye bir not koydu, ancak tahmin ettiğim gibi hiç bir konuda hiç bir sorun yaşamadım, 30 bin bakımına soktum çünki polen filitresinin de değişmesi gerkiyordu ama dediğiniz gibi bir fiyat değildi 205 ytl idi, bana kalırsa sizlerde gereksiz periyotları atlayın , boşa masraf oluyorAlper: Lütfen kelimeleri dikkatli seçelim.