Gönderen Konu: Corolla 1.6 Sol 2004 Özellikler...  (Okunma sayısı 28640 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
Corolla 1.6 Sol 2004 Özellikler...
« : Nisan 29, 2010, 21:33:08 »
arkadaşlar 2004 corolla sol aldık ancak arabanın hiç bir özelliğini bilmiyoruz...kasası ne olarak geçiyor...yol bilgisayarı var diye biliyorum ama bir türlü açamadım teyipte falan basmadığım düğme kalmadı  :) yol tutusu bana biraz zayıf geldı (astra var devamlı kullandığım yolda aynı hızda toyota arkasını salladı ondan) esp varmı varsa nerden açılıyor. T.C (asr) varmı varsa oda nerden acılıyo :) birde benım  ıcın en onemlı özellik teypte aux çıkısı varmı? yardımlarınız ıcın sımdıden teşekkürler...
Opel VecTRa C 2oo5 Comfort
Toyota CoroLLa E12 2004 Sol...

Toyota Club Türkiye

Corolla 1.6 Sol 2004 Özellikler...
« : Nisan 29, 2010, 21:33:08 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • If it is not Boeing, I am not going... ;)
    • ToyotaClubTr Facebook Sayfası
  • Araç: Prius
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '10
  • 2 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
Ynt: Corolla 1.6 Sol 2004 Özellikler...
« Yanıtla #1 : Nisan 29, 2010, 21:54:48 »
arkadaşlar 2004 corolla sol aldık ancak arabanın hiç bir özelliğini bilmiyoruz...
Bu söylediğin http://www.toyotaclubtr.com/mekanik-sohbet/toyota-arac-tavsiyesine-ihtiyacim-var/msg265458/#new linkteki mesajında belli Fatih...

kasası ne olarak geçiyor...

Bu sorunun cevabını senin vermen gerek. Sedan, Hatcbak, Station Wagon vs. hangisi olduğunu bilmeyecek kadar arabayı az tanıyor olmazsın...
[arkadaşlar 2004 corolla sol aldık ancak arabanın hiç bir özelliğini bilmiyoruz...kasası ne olarak geçiyor...yol bilgisayarı var diye biliyorum ama bir türlü açamadım teyipte falan basmadığım düğme kalmadı  :)
Teybin olduğu düğme gurubundaki sağ alttaki Trip - Navi tuşuna basarsan yol bilgisayarı bilgileri teyp ekranına gelir.

yol tutusu bana biraz zayıf geldı (astra var devamlı kullandığım yolda aynı hızda toyota arkasını salladı ondan)
Japonların karakteristik özelliğidir yol tutuşları Alman araçlarına göre daha zayıftır, ancak güvensiz değildir...

esp varmı varsa nerden açılıyor. T.C (asr) varmı varsa oda nerden acılıyo :)
ESP, Elektronik Stabilize Programı ve ASR, Patinaj Kontrol Sistemi maalesef ki yok...

birde benım  ıcın en onemlı özellik teypte aux çıkısı varmı? yardımlarınız ıcın sımdıden teşekkürler...
Maalesef Aux çıkışı da yok.
 Ayrıca ehliyetini alalı daha 3 ay bile olmamış heyecanını anlıyorum ama yukarıda linkini verdiğim konudaki bahsettiğin süratlere çıkıp bir de virajda yol tutuşu testi yapmamanı tavsiye ederim... Daha gençsin, biraz hayatını yaşa...
Toyota Prius 1.8 Premium Hybrid

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Nisan 29, 2010, 22:27:40 »
13 yasından beri araba kullandığım için tecrübem var...kasamız sedan ama belirtmek istediğim kasa e11 falan dıyorsunuz o :) birde bu araçların kronık problemı varmı...yukarıda vermıs oldugunuz lınktede opel arabasına laf atılmasına dayanamıyorum bilip bilmeden yorum yapmalarından dolayı...bir kusurumuz olduysa affola...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Nisan 29, 2010, 22:35:07 »
yol bilgisayarındakı trip navi tusuna basıyorum fakat litre ibaresi yok mgg mi ne yazıyor hangısınde olması gerek av mgg falan var hangisi olması lazım....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • If it is not Boeing, I am not going... ;)
    • ToyotaClubTr Facebook Sayfası
  • Araç: Prius
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '10
  • 2 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Nisan 30, 2010, 07:23:40 »
yol bilgisayarındakı trip navi tusuna basıyorum fakat litre ibaresi yok mgg mi ne yazıyor hangısınde olması gerek av mgg falan var hangisi olması lazım....
Mpg yazıyordur, yani mil/lt. modu seçilmiştir. Değiştirmek için;
 Teyp açıkken teybin sağ taraftaki Tune tuşuna bir kaç kez bas, mpg... yazdığı ekranda düğmeyi sağa yada sola çevir. Ekranda ---/100 km yazdığı yerde tuşun üstüne bas.
 Bu sayede yol bilgisayarın düzgün çalışır.
Toyota Prius 1.8 Premium Hybrid

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mayıs 01, 2010, 10:10:37 »
yol bilgisayarı ayarlandı teşekkürler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Mayıs 01, 2010, 11:38:03 »
13 yasından beri araba kullandığım için tecrübem var...kasamız sedan ama belirtmek istediğim kasa e11 falan dıyorsunuz o :) birde bu araçların kronık problemı varmı...yukarıda vermıs oldugunuz lınktede opel arabasına laf atılmasına dayanamıyorum bilip bilmeden yorum yapmalarından dolayı...bir kusurumuz olduysa affola...
bilip bilmeden atmıyoruz bizde opel sahibiyiz.astra g kasa cd 1999 mod parliment mavisi.imzamdan resimlere bakabilirsiniz.aracınız hayırlı olsun aramıza hoş geldiniz.sol mdelde 8 hava yastığı dijital klima abs 4 cam otomatik elektirikkli aynalar ısıtmalıda olması lazım yol bilgisayarı.vvt-i 110 hp 1.6 16V üstten çift egzantrikli motor.Trigeri zincirlidir.
buradan daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz
http://www.arabam.com/TestDetay.aspx?id=329&baslik=Corolla%201.6%20Sedan%20Sol%20-Mart%202002
corolla seriinde önemli olan konforla sürüş dinamiklerinin bir birini tamamlamasıdır.astranın yol tutuşu corolladan iyidir.G kasa zaten yol tutuşu ile ünlüdür fakat.corollanın verdiği konforu vermez.en kötü yerlerdede ikisi ile yolculuk yapmış biri olarak söylüyorum.astra acak dümdüz yollara sahipseniz avantajlı.corolla astra göre yumuşak süspansiyonları ile konforlu.aracınız e11 felan değil.zze12 kasa.
unutmadan aracın bir kronik sorunu yok.fakat forumda konuşulan direksiyon kutusundan gelen bir tıkırdama var.G kasa yol tutuşu ile ünlüdür zze12 kasada ikinci efsane kasa olarak geçer.hemde bir çok donanımla sorunsuz olduğu için çokda övgü almıştır.
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2005 corolla hb sol A/T "CC" lü :D
  • Araç: Corolla
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Mayıs 01, 2010, 11:42:28 »
kullandıkça öğrenirsiniz merak etmeyin.ç.yavaş yavaş çözümlersiniz olayı böylece dahada zevkli olur kendi kendinize öğrenmeniz..:) tecrübelerimden biliyorum  :)
Benim pekmezim oldukça.. sineği bağdattan gelir..;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Mayıs 03, 2010, 18:22:28 »
bilip bilmeden atmıyoruz bizde opel sahibiyiz.astra g kasa cd 1999 mod parliment mavisi.imzamdan resimlere bakabilirsiniz.aracınız hayırlı olsun aramıza hoş geldiniz.sol mdelde 8 hava yastığı dijital klima abs 4 cam otomatik elektirikkli aynalar ısıtmalıda olması lazım yol bilgisayarı.vvt-i 110 hp 1.6 16V üstten çift egzantrikli motor.Trigeri zincirlidir.
buradan daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz
http://www.arabam.com/TestDetay.aspx?id=329&baslik=Corolla%201.6%20Sedan%20Sol%20-Mart%202002
corolla seriinde önemli olan konforla sürüş dinamiklerinin bir birini tamamlamasıdır.astranın yol tutuşu corolladan iyidir.G kasa zaten yol tutuşu ile ünlüdür fakat.corollanın verdiği konforu vermez.en kötü yerlerdede ikisi ile yolculuk yapmış biri olarak söylüyorum.astra acak dümdüz yollara sahipseniz avantajlı.corolla astra göre yumuşak süspansiyonları ile konforlu.aracınız e11 felan değil.zze12 kasa.
unutmadan aracın bir kronik sorunu yok.fakat forumda konuşulan direksiyon kutusundan gelen bir tıkırdama var.G kasa yol tutuşu ile ünlüdür zze12 kasada ikinci efsane kasa olarak geçer.hemde bir çok donanımla sorunsuz olduğu için çokda övgü almıştır.
8 hava yastığımı var :D valla 4 diye biliyordum :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Mayıs 03, 2010, 19:53:10 »
4 tane terra donanımı bulunanlarda var.segmentindeki bir çok araca göre donanım seviyesi iyidir

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '16
  • 23 kere teşekkür etti
  • 62 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Mayıs 03, 2010, 20:10:26 »
2005 makyajlıda 8 var diye biliyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Mayıs 03, 2010, 20:16:38 »
valla bizim arabalarımızda ABS den başka 3 harfli yok bildiğim kadarıyla :D ama şimdiye kadar önemli bir eksikliğini görmedim. ne kadar çok harf o kadar çok sorun ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Mayıs 03, 2010, 20:23:14 »
verdiğimiz bilgiler inşallah yardımcı olmuştur.her türlü marka hakkında az buçuk bilgisi olan kardeşlerimiz vardır.burada marka fanatikliği yapan sayısı çok azdır..........

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Her zaman kalbimizde yaşayacaksın...
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Mayıs 04, 2010, 15:21:51 »
verdiğimiz bilgiler inşallah yardımcı olmuştur.her türlü marka hakkında az buçuk bilgisi olan kardeşlerimiz vardır.burada marka fanatikliği yapan sayısı çok azdır..........

ben varım ya en büyük fanatik :D
Ince Bir Zevk ve Çevikliğin Zekice Birleşimi > Toyota

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Ocak 02, 2012, 16:05:19 »
valla bende fanatikim ama araç bana kendini sevdirmesi lazım :D