Gönderen Konu: dikkat vergi dairesinde temiz kağıdımı almaya gittim aracım bağlı gözüktü  (Okunma sayısı 2008 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2005 corolla hb sol A/T "CC" lü :D
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
selam  arkadaşlar yaklaşık 2 saat önce aracımı satma konusunda herşeyde uzlaştım...sıkıntım şu.. aracım çekme belgeli yani pert bir araçtı ben bunu bile bile aldım..taki temmuz bandrolu ödediğimde sorun yoktu satmak içinde alıcıya herşeyi anlattım servise gittik onayı aldık..araçta sıkıntı yok el sıkıştık..temiz kağıdı için önce vergi dairesine gittim..plakamı girdiler memurun karşısına kırmızı bir yazı ..arac tuzla emniyette bağlı gözüküyor yazısı çıktı..memeur işlem yapamayacağını söyledi beni tuzla trafiğe yönledirdi...oraya gittim memur aracın temiz böyle bir sıkıntı yok dedi..sorun yok..neden böyle bir şey olsun ki anlamdım dedi..bir telefon vererek tekrar git dedi..vergi dairesine oradan bizi arasınlar dendi.. ve şu çok sinirliyim kime kızacağımı bilmiyorum..nasıl bir ülkede yaşıyoruz..sıkıntım şu böyle bir olayla karşılaşan var mı? yada izlemem gereken yol yordam varmı bilgilerinize ihtiyacım var...
Benim pekmezim oldukça.. sineği bağdattan gelir..;)

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
  Geçmiş olsun. İnşallah kısa zamanda ve kolayca sorun çözülür.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
inş. hakan abi.. bakalı yarın araştırmalarımı yapıcam..sizleride biliglendireceğim..en azından

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
selam arkadaşlar yaklaşık 2 saat önce aracımı satma konusunda herşeyde uzlaştım...sıkıntım şu.. aracım çekme belgeli yani pert bir araçtı ben bunu bile bile aldım..taki temmuz bandrolu ödediğimde sorun yoktu satmak içinde alıcıya herşeyi anlattım servise gittik onayı aldık..araçta sıkıntı yok el sıkıştık..temiz kağıdı için önce vergi dairesine gittim..plakamı girdiler memurun karşısına kırmızı bir yazı ..arac tuzla emniyette bağlı gözüküyor yazısı çıktı..memeur işlem yapamayacağını söyledi beni tuzla trafiğe yönledirdi...oraya gittim memur aracın temiz böyle bir sıkıntı yok dedi..sorun yok..neden böyle bir şey olsun ki anlamdım dedi..bir telefon vererek tekrar git dedi..vergi dairesine oradan bizi arasınlar dendi.. ve şu çok sinirliyim kime kızacağımı bilmiyorum..nasıl bir ülkede yaşıyoruz..sıkıntım şu böyle bir olayla karşılaşan var mı? yada izlemem gereken yol yordam varmı bilgilerinize ihtiyacım var...

Sanırım avrupa yakasından tuzlaya geçtin. Uzun bir mesafe ama sinirlenme. O sinirle hata yaparsın. Vardır bir hayır. Sistemimiz henüz tam koordineli değil malesef. Bundan sonrasını vergi dairesinden telefonla hallet. Birde Tuzlada görştüğün memurun adını alsaydın daha sağlıklı olurdu.

Kolay gelsin.
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB+
  • 3 kere teşekkür etti
Araç Pert'e çıkarılırken bir bağlanma durumu olmuş olabilir. Ona bir baktırın bence.
Aşıksan vur saza, şoförsen bas gaza!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 66 kere teşekkür etti
  • 254 kere teşekkür edildi
Hehhh sizin ki yine iyi bişiler çıkmış bizim araçta vergilerini yatırmamıza rağmen ve 2 yıl öncesine kadar muayne için temiz kağdı almamıza rağmen 1 ay önce vergi dairesinden temiz kağdı almak için gittim ve böyle bir araç bulunmamaktadır dediler şok oldum burası Türkiye :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
Hehhh sizin ki yine iyi bişiler çıkmış bizim araçta vergilerini yatırmamıza rağmen ve 2 yıl öncesine kadar muayne için temiz kağdı almamıza rağmen 1 ay önce vergi dairesinden temiz kağdı almak için gittim ve böyle bir araç bulunmamaktadır dediler şok oldum burası Türkiye :)

Vizontele -Baba akü yok.
             -Baba akü komple yok :D

Sizin en azından bağlı Tolganınki komple yok :D
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
şimdi vergi dairesinden geldim..ya nasıl bir bürokrasidir nasıl bir devlet hizmetidir..ya resmen kazak örüyor abicim kazağı örerek cevap veriyor çıldırıcam..neyseki hallettim gibi bişey ..çıkan sonuç şu..sözü edilen vasıtanın trafik tescil formu yani ek 1 nakil bildirim fatura ödeme belgelerinin tastikli bir suretinin şubemize gönderilmesini arz ederim  örnegi tastiklettim..tuzla şubeye ulaştıracağım..onlarda bana bu formun bir öreneğini vererek vergi dairesine ulaştıracağım..yani benim aracım şu an vergi mükellefi değil vergi alınamıyor..üzerinde işlem yapılamıyor..neyse onlarda sorun çözülmüş bil dediler..telefonla ulaştığımda.. artık pazartesiye kaldı..  ama kalsa ne olucakki iş işten geçti..yani aracımız pert diye.. şu arabaları küçücük tatlı kazadan dolayı neden pert ederler ki..  yardımcı olan herkese teşekkürler..yine bir gelişme olursa olumlu olumsuz bilgilendirmek için konuya değinirim..iyi forumlar..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
orası öyle bağlı bide gelşrken çevirme vardı tarfik.. çektiler aha dedim bağlıcaklar bu sefer..aradılar kontrole gridim..dedim memur bey aracın bağlama emri varmı dedim..hayır sistemden bişey gözükmüyor..temiz dendi..bu nasıl bir iş..nasıl cümeleler kuruyolar yaa..polise beni bağlasana der gibi resmen kafa tuttum...sizinkide enteresanmış tolga bey..:)))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Model Yılı: '07
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Geçmiş olsun... :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1.6 Elegant
  • Araç: Avensis