0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
lastikçini değiştir, elindeki malı satmak istiyor.55 nasıl daha az yoracakmış ki? daha büyük lastik daha çok yorar. Zaten yormak ne demek ki? Gerçi ikisi arasında iki gıdım fark var
185-50 yi bulman zor olur her markada. Ama 185-55'e geçerek nasıl daha az aracı yoracakmışsın onu anlamadım. Tablodan baktınmı ebatların uygunluğuna Ahmet? 15 jantta uyugunu zaten 185-55 olabilir hatırladığım kadarı ile. Bakımların hayırlı olsun bu arada.
Teker büyüyünce km daha az atar. Hız daha düşük gözükür.
Aynen katılıyorum , teker boyutunu büyütünce nasıl daha az yorulurmuş yau
Yanak büyüdüğü içi konfor bir miktar artar ve dolayısıyla ACD daha az yorulur Ya da lastik çapı büyüdüğü için araç aynı mesafeyi daha az turla kateder. Lastikçi bunu mu kastetti acaba
yanlış söylemiş lastikçin 50 den 55 yanağa geçersen lastik dahada ağırlaşır taban 18 kalamalı ayrıca 55 e geçtiğindei 180 55 15 kullanmalısın Ahmedim.
Onun ben canına kastedecem en son Şöyle söyleyeyeim ya da amortisörler değiştiği için bu jant lastiklerle daha çabuk bozar filan demiş babama, bakım masrafınıda babamın kredi kartından çekince bu lastikler bu arabayı kullanamazsın dedi Bende bu korkuyla alelacele size danışayım dedim O zaman soruyu birde şöyle sorayım jantlarımı biliyorsunuz yeni lastik alacağım bana yardımcı olurmusunuz
Babamın dilinden kurtulmak için KONFORRR
ozaman tabanı inceltip yanağı genişletmek lazım dediğim gibi 180/55/15 olabilir yada 175/60/15
yanak genişlemez ki, aynı kalır, orantısı değişirama konfor artar evet Bu arada 15 inç jant ise 6.5" kalınlıktır muhtemlen. 175 ile jant dışta kalır biraz daha, kaldırımlara dikkat etmen gerekir.Yeni jantlarımdan birini geberttim bile ben bizim yarım metrelik kaldırım taşlarında