0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Allah bağışlasın, direksiyonu çevirmesi felan süper
Allah bağışlasın Vedat Bey, maşallah çekirdekten yetiştiriyorsunuz gördüğüm kadarıyla
Amin Amin. Darısı başınıza .
allah bağışlasın:)maşallah.şanslı şimdiki çocuklar.onun yaşındayken opel recordlara biniyorduk biz:D
e ben bu çocuğu yerim... ellerini falan yerim.... tam toyota reklamına uygun bir görüntü.....
Aminnn hayırlı evlatlar inşallah tez zamanda yaşımız aynı biz daha bekar...
Yahu ben bizimkilerin gazına geldimde acele oldu yoksa bende daha o, bu derken beklemedeydim. Allah hayırlı yuva nasib etsin Bana müsade tavuklar kümese girmek üzere. Yarın görüşmek üzere kalın sağlıcakla .Bilgisayarcıyım ama evimde net yok . ihtiyaç gibi geliyor insana ama değil
Mehtap Hn. kısmetse pazar günü yemek öncesi aperatif olarak alabilirsiniz.
avatara bakarak isim belirlemişsiniz benim için galiba ama daha dikkatli bakın orda bir cadı var aslında....bende kreşe anaokuluna giderken servis şoförünün yanında otururmuşum ve sürekli araba kullanışını izleyip akşam eve geldiğimde sandalyeleri ayarlayıp süpürge saplarını vites kolu yapıp oyun oynarmışım... ama şoförlük geç oldu biraz.....
allah bağışlasın, iki sevimli bir araya gelmiş, muhteşem ikiliyi oluşturmuşlar
Allah bağışlasın, pek tatlı maşallah.babasının-annesinin nasıl araba kullandığını anlayabiliriz buradan, çocuk bu yaşta hafızaya kaydeder, aynısını yapar. araba otomatik olduğu için sizin eliniz oraya hiç gitmiyor, çocuk vitesi bilmiyor, araba manuel olsaydı arada bir vitesle oynamayı ihmal etmezdi.