Gönderen Konu: Toyota Yaris Hoparlör Ölçülerini Bilen Var Mı?  (Okunma sayısı 5518 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '16
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
Toyota Yaris Hoparlör Ölçülerini Bilen Var Mı?
« : Nisan 28, 2010, 12:15:20 »
Arkadaşlar, benim tosbağaya nasipse ses ve görüntü sistemi düzenlemesi yapmak istiyorum. İşleme öncelikle kapı kolonlarıyla başlamak düşüncesindeyim. Bu yüzden ölçüleriyle ilgili yardıma ihtiyacım var, aranızda 2006 sonrası Yaris'i kolon ölçülerini bilen var mı? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler ;) Kolonlardan sonra linkteki cihazı da alıcam inşallah :D

http://cgi.ebay.com/EONON-1059-6-2-DASH-TV-DVD-PLAYER-TOYOTA-YARIS-/260509728371?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3ca796fe73

Toyota Club Türkiye

Toyota Yaris Hoparlör Ölçülerini Bilen Var Mı?
« : Nisan 28, 2010, 12:15:20 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • just be
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: B+
Ynt: Toyota Yaris Hoparlör Ölçülerini Bilen Var Mı?
« Yanıtla #1 : Mayıs 02, 2010, 19:03:51 »
bu konuya benimde ihtiyacim olacak
cevap gelmemis
yaris icin hoporlorleri degistirmek istiyorum ses cok kalin cikiyor slow sarkilarda cok kotu ve bassi biraz yuksek sarkilar gurultuden duyulamiyor

ben arka tarafa biseyler eklemek istiyorum.
just be.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mayıs 02, 2010, 20:06:34 »
yalçın bey, öncelikle sizi tanışma bölümünde bekliyoruz. kendinizi ve aracınızı kısaca tanıtan bir mesajla kendinizi tanıtın lütfen. şimdiden teşekkürler, iyi formlar...
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mayıs 05, 2010, 17:13:38 »
Şimdi bende eski kasa yaris var dışarıdan 13 cm gibi gözüküyordu gittim kompenant aldım gördüm ki 16 cm imiş.Büyük olasılıkla 16 cm dir.Ve içi bildiğiniz gibi bi yapısı yok hapörleri sökerim başka bi şey koyarım olmuyor önce perçinleri matkapla boşaltıp marongozcudan yeni yapacağınız sisteme oval şekilde tahta kestirip kapıyo bi şekilde koymanız gerekiyo.Bana çok zahmetli geldi bende arkaya pandizot yaptım ve hapörleleri oraya taktım kapıların soketini çıkararak iptal edin çünki sesi boğuyo

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 158000
  • Model Yılı: '08
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mayıs 05, 2010, 17:23:45 »
Linkteki cihaz da çok güzelmiş =) Forum buram buram ebay kokuyor :D
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '16
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mayıs 05, 2010, 20:04:20 »
Şimdi bende eski kasa yaris var dışarıdan 13 cm gibi gözüküyordu gittim kompenant aldım gördüm ki 16 cm imiş.Büyük olasılıkla 16 cm dir.Ve içi bildiğiniz gibi bi yapısı yok hapörleri sökerim başka bi şey koyarım olmuyor önce perçinleri matkapla boşaltıp marongozcudan yeni yapacağınız sisteme oval şekilde tahta kestirip kapıyo bi şekilde koymanız gerekiyo.Bana çok zahmetli geldi bende arkaya pandizot yaptım ve hapörleleri oraya taktım kapıların soketini çıkararak iptal edin çünki sesi boğuyo

Teşekkürler Ufuk, o kadar uğraşmaya/sıkıntıya gelemem ben :) Olduğu gibi kalır o zaman :)

Linkteki cihaz da çok güzelmiş =) Forum buram buram ebay kokuyor :D

Güzel olmasına güzel de önceki gün ulusal bir gazetenin oto köşesini hazırlayan bir abimle görüştüm konuyu,cihaz Hong Kong'tan olduğu için pek tavsiye etmedi (Elektronik cihaz, garantisi olmayınca sıkıntılı olur yarın bir gün bir problem çıksa buralarda tamir de ettirmesi ayrı bir dert dedi açıklaması kafama yattı) :( Türkiye'de de varmış ama biraz tuzlu :P Bakalım, hafta sonu fiyat ve ürünle ilgili bilgi alabilirsem buradan paylaşırım yine ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Mayıs 05, 2010, 23:05:43 »
Önemli değil emre ancak ben yapıcam tam 1 ay 20 gün sonra yaparken fotolarını atarım siteye kafana yatarsa yaparsın.Çok ta zahmetli değil ama uğraşmak lazım