0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bluetooth araç kiti ses sistemi ile entegre ediliyor, arama olduğunda araç ses sistemi otomatik olarak olarak telefon görüşmesinin kablosuz olarak yapılmasına imkan veriyor. yaklaşık 300 ytl montaj hariç fiyatlara satılıyorlar.[/quote]Parrot kitleri nefis ama mevcut ses sistemi ile uyumlu sadece bir adaptor aldiriyorlar size ve servis haricinde takiliyor. Ancak bu islem aracin garantisini bozuyor diye bildirdiler haberiniz olsun. Fiyatlari da 300 lira civarinda. Ben 1 senedir Parrot'un cakmak girisinden takilan easydrive'ini kullaniyorum hoparlorlu ve cok memnunum herkese tavsiye ederim. Yazilim guncellemesi ve turkce ses yonlendirmesi mevcut. ses cok iyi duyulur, karsi tarafa da makul sekilde gidiyor. Arac garanti disina cikinca muzigi kesen montajli modelini taktirmak isterim.
Parrot kitleri nefis ama mevcut ses sistemi ile uyumlu sadece bir adaptor aldiriyorlar size ve servis haricinde takiliyor. Ancak bu islem aracin garantisini bozuyor diye bildirdiler haberiniz olsun. Fiyatlari da 300 lira civarinda. Ben 1 senedir Parrot'un cakmak girisinden takilan easydrive'ini kullaniyorum hoparlorlu ve cok memnunum herkese tavsiye ederim. Yazilim guncellemesi ve turkce ses yonlendirmesi mevcut. ses cok iyi duyulur, karsi tarafa da makul sekilde gidiyor. Arac garanti disina cikinca muzigi kesen montajli modelini taktirmak isterim.[/quote]Arkadaşlar Parrot araç kitini ben Ortaköy Toyotada taktırdım. Aracın garantiside bozulmuyor, özel toyotaya göre soketi varmış teybin arkasına hemen takıyorlar. Hatta Ortaköy Toyotadan yedek parça müdürü Nevzat beyle görüşebilirsiniz. Çok yardımcı oluyor. Ben memnunum bu parrot kitten. Telefon rehberimi görüyorum, müzik dinlerken müziği kesiyor ses sisteminden konuşuyorum. Bir de ses kaydettim sesli arıyor, zaten iyi bir şey olmasa servis satmazdı. Ben memnunum. Beni birde toyota merkez 6 aydır orjinal kit getiricez diye oyalıyordu oda fos çıktı.Kablo kesilmediğinden aracın garantisi bozulmuyor. Biraz önce Parrot un sitesini inceledim tüm telefon markalarına uyumlu olduğunu gösteriyor. [url]http://www.parrot.com/uk/support/onlinehel...0/compatibilite[/url]
2 aracımda 2 parrot var ve hiç sorunsuz çalışıyor. Ama dedigim gibi garanti sorunu nedeniyle birini hala çakmak girişine takarak kullanıyorum. Toyota servisinin böyle bir kurum yapmasına çok şaşırdım. Darısı Ankara'daki servislerin başına. Gerçekten ben 1 sene önce çok bir çaba sarfetmiştim. Ama belki artık fikirleri bu konuda değişmiştir. Ne kadara taktırdığınızı öğrenebilir miyim? ve hangi model? CK 3000/3100/3200?[/quote]Parrot CK3100 ekranlı modelini 490 YTL ye taktırdım. Ankara için de sorun olmamalı bence istanbulda bir kaç toyota takıyor. Ankaradaki servise kablo kesilmediğinden ve istanbuldaki Ortaköy otomotivi örnek göstermek gerek. Yedek parçadan Nevzat bey. Abi bir de yeni bir kanun çıktı bildiğim kadarıyla blok muhafiyet diye herkes arabasına istediğini taktırır, servisle görüş bence. Olmazsa parrot la görüşün belki onların anlaşmalı toyota servisi filan vardır. [url=http://www.parrot.com.tr]www.parrot.com.tr[/url]