0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Almanların o kadar maliyet düşüreceğini sanmıyorum Japondan daha iyi kar elde edemezler.Bence japonlardan sonra en karlı otomobil şirketi güney koredir...[/quote]almanlar bir kısım arabalarının üretim bantlarını cin'e taşidilar ve epey fazla maliyetten kar etmeye başladılar.almanya'da yaşayan arkadaşlarım arasında alman arabalarında son dönemde ciddi kalite düşüşleri oldugundan yakınanlar var.
evet haklısın aslında toyotanında sahip olduğu veya ortak olduğu firmalar var mesela subaru daihatsu isuzu kia yamaha suzuki lexus hino sadece 2003 yılında lexus daihatsu ve hino firmaların toplam üretimi 6,78 milyon adettir artık hesabını siz yapın[/quote]Toyotanın grub olarak 2006 yılında sattıgı arac sayısı zaten 8 mılyon kusur yanı sımdı toyota kendısı olarak 2 mılyonmu sattı. Bence hesabı ılk once kendınız bı tekrar yapınn. O sızın verdıgınız sayısı Toyotanın kendı satıs adetı olabılır.
Toyotanın grub olarak 2006 yılında sattıgı arac sayısı zaten 8 mılyon kusur yanı sımdı toyota kendısı olarak 2 mılyonmu sattı. Bence hesabı ılk once kendınız bı tekrar yapınn. O sızın verdıgınız sayısı Toyotanın kendı satıs adetı olabılır.[/quote]yazdığım yazıyı bir daha okumanızı tavsiye edeceğim benim belirtmek istediğim toyota haricinde diğer ortak olduğu firmaların üretimidir asıl olan toplam satışta zaten daha yıllar önce gm yi geçmiş olmasıdır zaten şu anda toyta marka olaraka ta gm yi geçmiştir demek istdeğim budur
almanlar bir kısım arabalarının üretim bantlarını cin'e taşidilar ve epey fazla maliyetten kar etmeye başladılar.almanya'da yaşayan arkadaşlarım arasında alman arabalarında son dönemde ciddi kalite düşüşleri oldugundan yakınanlar var.[/quote]Benimde Fransada yaşayan akrabalarımdan öğrendiğim kadarıyla Almanların özellikle aracın mekanik ve parça kalitesi açısından ciddi bozulmalar ve kalitesizlikler oldugunu söylüyorlar.