"şu an için" düşüncesi yanlış; TV dayanıklı tüketim malıdır, bir alan en az 15 sene kullanıyor, öyle ucuz birşeyde değilki zırt pırt değiştiresin, yenisini alasın; o nedenle var olanın en gelişmişini alacaksınki paran boşa gitmesin
@Muhammet kardeş Sony nin alınabilecek serisi W ve X serileridir, "S" serisi ise en alınmayacak olanıdır, şimdi üretilmiyor ama muadili hangisiyse onada para verilmez, almadan önce araştırmalıydın
"şu an için" düşüncesi yanlış; TV dayanıklı tüketim malıdır, bir alan en az 15 sene kullanıyor, öyle ucuz birşeyde değilki zırt pırt değiştiresin, yenisini alasın; o nedenle var olanın en gelişmişini alacaksınki paran boşa gitmesin
@Muhammet kardeş Sony nin alınabilecek serisi W ve X serileridir, "S" serisi ise en alınmayacak olanıdır, şimdi üretilmiyor ama muadili hangisiyse onada para verilmez, almadan önce araştırmalıydın
kemal bey , sizin dediğiniz gibi zırt pırt değiştirmemek için sony almıştım, varolan elektronik bilgisi ile araştırma yaparak almıştım ki aldığım ürün "P" seriside olabilir yani 40p3000 tam hatırlayamıyorum... o anki telaşede bazı şeyleri atlamışız ve üzüldüğüm nokta bi dünya para veriyorsun;az zaman sonra fiyatlar yarıya iniyor... elektroniğinde bu dezavantajı var sanırım... bu arada aldığım üründen kesinlikle memnunum...
Dogru kemal bey zırt pırt tv degişmez, bu sizin görüşünüz saygı duyuyorum. ancak sizin gibi düşünmeyen bir çok kişi var örnek benim arkadaş 5 senede 3 tv degiştirdi niye yeni teknoloji, Var olanın en gelişmişini almak içinde yine tv almak gerekiyor buda para demek oluyor. para varsa tv zırt pırt degişir, para yoksa 15 sene kullanırsın,
bir panel tv ömrù ortalama 60000 saat ama genelde alan kullanıcılar 3yılda yenisini almaya geldi teknoloji farkından dolayı
sony 40EX700 ile 40NX700 arasında tereddütteyim... sony markanın bu modelleri iş görürmü yada sony olmasının ekstra bir avantajı varmı?
Sony 60" 3D çıkmış, inanılmaz bir canlılık ve kalitede, Led Tv ve fiyatıda uygun, balıklama atlamamak için kendimi zor tutuyorum, galiba gözlüksüz 3D üzerinde çalışıyorlar, yakın zamanda çıkar onu beklemek için kendimi frenliyorum
Hollandada yaşayan arkadaşım phılıpsın gözlüksüz 3D için çalıştıgını belirtti, tahmini olarak 2011-2012 gibi çıkacagını belirtti.
sony 40EX700 ile 40NX700 arasında tereddütteyim... sony markanın bu modelleri iş görürmü yada sony olmasının ekstra bir avantajı varmı?
Muhammet kardeş seçeneklerin arasına Phılıps 40PFL7605 de eklemeni tavsiye ederim...
Muhammet kardeş seçeneklerin arasına Phılıps 40PFL7605 de eklemeni tavsiye ederim...
teşekkürler, aşağıdaki alındı...
KDL-40EX700 SONY BRAVIA LED TV
teşekkürler, aşağıdaki alındı...
KDL-40EX700 SONY BRAVIA LED TV
Tebrikler , doğru seçim, ne mükemmel bir makina olduğunu zaman içinde daha iyi anlayacaksın,
toyota gibi sorunsuzluğuda cabası hiç bozulmuyor meret
güle güle kullan
Tebrikler , doğru seçim, ne mükemmel bir makina olduğunu zaman içinde daha iyi anlayacaksın,
toyota gibi sorunsuzluğuda cabası hiç bozulmuyor meret
güle güle kullan
teşkkürler, sony 40p3000 alırken doğru bir seçim yapamamışız ama bunda yaptık

)))
gaz pedalı sorunu gibi piyango vurabilir diye bekliyorum...
EX şu anda benim bildiğim en iyi seri; p serisi ne yazıkki en düşük yazılımlı olanıydı
buna piyango falan vurmaz hiç sıkma canını, ama genede bir şey olsa bile 5 yıl garantili bunlar
abi bende 70 ekran tüplü arçelik var ondaki yazılım hakkındaki düşüncelerin nedir..
abi bende 70 ekran tüplü arçelik var ondaki yazılım hakkındaki düşüncelerin nedir..
Hurdacıaya satmak için idealdir

Millet aya falan gidiyor, sen hala tüplü tv mi kullanıyorsun, oooolllllmmmmmaaaaaazzzz

sat onu sat, hemen sat, adam gibi büyük ekran SONY LED 3 D alalım sana
PS3 ü boşver , insan çok çabuk sıkılıyor, bıkıyorsun, wi-fi daha güzel ama o da sıkıyor bi sür ok ucuzladı, küçük ekran sony 500 tl ye düştü, 3000 liraya 55 inç (140 ekran ) Sony var
Hele 3D inanılmaz ya, görüntü resmen TV nin dışınada taşıp odayı dolduruyor
Arkadaşlar 2günlük mağaza turları sonunda teknosadan indirime giren Philips 40pfl7605 led tv aldık.Alırken özellikle USB den divx oynattığında aynı klasördeki türkçe altyazıları okuyormu diye sorup evet okuyor yanıtı aldıktan sonra tercih etmemize rağmen şimdi okumadığını gördük.Philipse sorduğumuzda okumaz dediler ve de ilaride de böyle bir yazılım düzeltmesi düşünmüyorlarmış.Samsung da bu sorun yokmuş maalesef.
geri ver Sony al
ayrıca samsung ve LG de süper indirimler başladı haberin olsun
Ben bir keresinde Teknosaya zorla Phillips LCD monitör geri vermiştim, tek bir ölü pikseli olduğu için. Alırken elemana söylemiştim ama, ölü piksel çıkarsa geri getiriyorum diye. Aldıktan sonra geri getirmem 1 saati bile geçmediği için geri almak zorunda kaldı

Şu an bu yazıyı yazdığım ekran da değiştirilmiş olan monitör
bizde yakında alacağız teknosada bir model gördükkü öyle böyle değil samsung 40c653 internete bağlanabilme usb 4 hdmı herşey var harika bir alet led tvle görüntüsü aynı fakat led tvninkinden biraz daha koyu ve gerçekçi harika birşey alıcaklara tavsiye edebilirim