10 gün sonra?
Bi elektronik market çalışanı olarak şunu diyebilirimki bütün firmalar kupaya odaklanmış durumda mayıs sonu bütün kozlarıyla sahada olcaklar bu yüzden 10 gün daha var seçim için
Bi elektronik market çalışanı olarak şunu diyebilirimki bütün firmalar kupaya odaklanmış durumda mayıs sonu bütün kozlarıyla sahada olcaklar bu yüzden 10 gün daha var seçim için 
erdinç zamanında söyleseydin iyi olurdu

insan aldıkdan sonramı söyler

... bu arada 2-3 aydır kayıp gibisin arada bir girip kayıb oluyorsun
olmak kolay olsa keşke:)))
erdinç hangi mağazadasın istanbulda??senden alalım
Beyoğlu istiklal caddesindeyim ben. Silivriye baya uzak
TV dedinmi SONY, yakında LED SONY ler geliyor hemde 3D olarak
Best Buy da Samsung ^D led izledim, çok kaliteli 2 adet gözlükle veriyorlar, inanılmaz derin görüntüler vardı, bunu birde sony de düşünüyorumda.....wooowww
Sony de kullanılan paneller Samsung firmasına aittir

ama piyasadaki en iddalı ledde sonyde HX700(Full led) modelide geçen gün sattım pahallı azıcık
ortaköyde de evimiz var:=))) o zaman yakın oldu:=))
ortaköyde de evimiz var:=))) o zaman yakın oldu:=))
her zaman beklerim çayımı içersin
hangi mağaza olduğunu da söyle..orda binlerce mağaa var.:=))yolum mutlaka düşer ara ara havalar iyi olunca beşiktaşa geliyoruz.taksim kalabalık olduğu iiçin pek çıkmıyoruz .en azından ben gelir çayını içerim işalah
ok.siz zaten eve teslimat göndermiyo musunuzz??hangi mağazadn alındığnın önemi yok diye biliyorum ben
atarız corollanın arkasına

şakası bi yana her türlü elektronik eşya konusunda bi seslenin bilgiler direk gelsin sorun olmaz nerde kaç para özellikleri ne söyleriz hemen
o zaman sorayım bişiler:full hd yayın aslında yok değil mi şu an???yani uydudan gelen kanallar ile izleyeceksek normal hd bile yeterli..ama digi ve d smatta var mı???
ikincisi 102-106 gibi büyük ve ekonomik 1300 civarı mesela ışık kontrolllü-real sinemalı tv ler var mı?
birde usb takılanlar da 1800 civarı ama film oynatabiliyorlar mı?
aslında mağazada kalan 1-2 aylık kullanılan vitrin ürünlerinde de süper kampanyalar oluyor.
bilgilendirirseniz sevinirim.
Full HD yayın şu anda sadece digi+ da var hd formatlı baya fazla var Philipslerde Usb üzerinden video var fakat 800*600 çözünürlük üzerinde sorun çıkarıyor bazen Hd-Divx özellikli cihazlar var piyasada fakat fiyatları 1800 ile 3000 tl arasında değişmekte vitrin ürünleri fırsat ürünü diye geçer zaten mesela LG de LH5000 modeli var normalde 2599 a satılırken şu anda marketlerde vitrin ürünü ve 1999 fiyatla stılmakta 200hz hd-divx ve alt yazı destekli hoş bir tv ama bu parayı vermişken hemen karşına 2199 tl ye Samsung B651 serisi çıkmakta mpeg4 divx xvid mov gibi bir çok formatı destekliyor usb üzerinden ve 1tb ya kadar hdd takılabiliyor cihaza. Bu arada senin dediğin 1300 tllik cihazda piyasada sürekli fiyatı değişen Lg ye ait lg lf lh serileri bunun sebebide LD diye yeni bir seri çıkarttı firma lg lf ve lh ürünlerde vitrin ürünü oldu artık bu sayede illa Usb yok diye almamazlık etmemek lazım güzel bir tv ise ama çünkü artık media playerlar çok gelişmiş durumda media playerla usb kullanan tvlerden çok daha iyi performans elde edilebiliniyor. Mesela heryerde bulunabilinecek Smart Hd Vision hem hdd takılabiliniyor hem usb bellek hemde ağa bağlanıp pc üzerinden kullanabiliyor dosyaları.Gerçek sinema özelliği genelde Lg lerde karşına koca stickerlarla gelir fakat günümüzde bir çok tvde standart konumda ışık kontrolu samsung 5 serisi ve üzerinde lgde lh 4000 ve üzerinde sony de ise ex 400 ve üzerinde standart olarak gelmekte.
Sony de kullanılan paneller Samsung firmasına aittir
ama piyasadaki en iddalı ledde sonyde HX700(Full led) modelide geçen gün sattım pahallı azıcık 
Firmanın birisi pek çok markanın panelini üretiyor,bunların içinde samsung ve sony de var, bu o firmayı samsungun malı yapmaz, samsungu sony den iyi de yapmaz, her iki panelin aynı olması ise tümüyle imkansız, çünki sony panel dünyanın en iyisi, samsung genellikle soğuk renkleri verebiliyor, sıcak renklerde başarısız; şu anda evde hem sony hem samsung kullanıyorum, samsung yaklaşık 10 gömlek gerisinde sony in

Sizde varsa geldiyse 55" sony led fiyatını öğrenebilirmiyim, veya varsa üretildiyse daha büyük ekran
Hiç tv'de yada elektronık esyada marka takıntım olmadı.Şuan evimdeki lcd'de samsung sırf japon diye almıstım

ama phlips sorunsuzluğu,Ve kalıtesiyle cok unlu dıye biliyorum.
Samsung Japon değil Kore malı
uzmn görüşü için teşşekkürler..
55 led sorim sony euroasia ya marketlerde şu anda 55 olarak sunmadı ama önce serinizi seçin bence
ex700
nx700
hx700
üçüde led tabi teknik farklılıklar söz konusu
ex 700 kenar aydınlatmalı led
nx 700 ünlü 30 pikselde bir olan seri
hx 700 full led oluyor.
samsung soğuk renkleri iyi verir philips naturel renkler sunar lg renkleri parlatır sony ise sıçak renkleri iyi verir bunlar kullandıkları yazılım ve işlemcilerden kaynaklıdır.
Bu arada ex700 de skype desteği vardır
Samsung Japon değil Kore malı
Hadi yaa kazıklandım desenize

Cidden ben japon diye bılıyordum ama şimdi arkasına baktım Made in hungary yazıyor Yani Macaristanda üretilmiş teknoloji cahilliği kötü birşey