0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ellerine sağlık Muhammet hocam. Bu faydalı paylaşım için +1
güzel olmuş,sıcak silikon ile ilk temasta ne kadar sıkı bastırılırsa iki parça o kadar sağlam tutuyor. Bir keresinde tekrar sökmek istemiştik benzer bir parçayı ama ne kadar çeksek de çıkmadı. Sonunda kesmek zorunda kalmıştık
teşekkür ederim hakkı hocam... işin en güzel yanı forumun kişiye verdiği/kazandırdığı ortamın dışında; aracının işini artık bi dürtüyle kendin yapmaya çalışabiliyorsun...
Haklısın Muhammet hocam. Ben de o kadar gaza geldim ki artık, benim miniğin mekanik olmayan bir sorunu olursa (inşallah olmaz) kendim yapmaya çalışırım diye düşünüyorum. Tabi yapmaya çalışırken daha da bozma riskim de yok değil
Muhammet abi eline sağlık ta birazda modifiyeye el atsan diyorum artık ya
işi yaparken yoruldum ama bence değiyor... bozmak için bile tamirat yapılabilir mesela ampulleri kontrol etmekden başlayabilirsin... teşekkür ederim mesut, bak gaza getirme beni gerçi araçda modifiye ye yatkın ama kısmet olursa ilerleyen zamanda değiştirme planım olacak...
Değiştirme planın olucak derken ? aracımı değiştiriceksin yoksa modifiye yaparak değiştirmeyimi kastettin abi öyle ortaya yanar döner laf atma kesin ve net konuş
Güzel çalışma olmuş , tüp silikon yerine sıcak silikon kullanırsanız bir daha bırakma ihtimali tamamen ortadan kalkar.ben plakaları silikonla yapıştırmışdım , sökmeye çalıştım sökemedim servisde sökmek için bayağı eğmişler plaka çerçevesinin içinde yamuk dumuk duruyordu.
Erdem zaten fotoğrafların arasındaki yorumda sıcak silikon diye belirtmiş
erdem sanırım okurken arada yazdığımı göremedin ama mesut abin belirtmiş
erdem sanırım okurken arada yazdığımı göremedin ama mesut abin belirtmiş oktay aslında daha detaylı anlatım ve foto olabilirdi ama işmi? fotomu? derken bu kadar ortaya çıktı... marşbiyeldeki tapaların geçtiği plastikleri görsen gerçekdende gülersin, çok büyük bir yük taşımıyor ancak çok ince bir kalınlık tutuyor...büyük ihtimal senin aracında plastik tapa geçmesi kırılmıştır...
ellerine sağlık muhammet, iyi günlerde kullan, kaldırımlardan uzak dur.
Tamam abilerim görmedim , özür dilerim
herhalde öyledir abi tam ortasında esneme var çünkü. ama ben bu sigorta işine fena halde alıştım onlarıda mı ayarlasam bir şekilde ?