Gönderen Konu: arkadaşlar çarşamba servisten randevu aldım hangi bakımları yaptırayım ...  (Okunma sayısı 712 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
 !!! değerli arkadaşlr aracımı aldığımdan bu yana yaklaşık 3 ay oldu ve servise götürüp bir bakım yaptırmak istiyorum içimin rahat olması açısından  ,hangi bakımlarını yaptırayım tavsiyelerinizi bekliyorum lütfe (baskı balata,frenler,hidrolik yağı,bujiler vs vs )

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
Aracınızın modelini km sinide yazsaymısınız daha iyi olacakmıış.Şimde ne söylesem faydası olmaz
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
Aracınızın modelini km sinide yazsaymısınız daha iyi olacakmıış.Şimde ne söylesem faydası olmaz
bunlara göre aracınız bence bi check up koyun.istenilen parçaların fiyatlarını toyota yetkili servislerine mail atıp öğrenirsiniz.en hesaplısını yaptırırsınız
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
58000 km de ve 2005 model sedan aracım saygılarımla ...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
Bakımları şimdiye kadar yapılmıssa 60 bin km de sie yag değişimi yag filtresini değiştirmek kalıyor.Başka sorun yok ise.Fren balatalarınıza falan baktırabilirsiniz.
2011 d4d Corolla