0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Oğuz geçmiş olsun kardeş.Konu başlığında vardı bir acayiplik ama.Neyse allah daha kötüsünden korusun.Ben duran şahine geçirmiş eski kasa e200 gördüm.Araba radyatöre kadar içerdeydi.Ama ön tamponun eskiyse arabanın kaderini değiştirmek için bir passat bul sende ona arkadan geçir.
Geçmiş olsun kardeşim , yalnız ciddi ciddi Passat ilk günkü gibi, ön taraf daha mı sağlam oluyor acaba ?
Oğuzhan konu başlığını gördükce gülesim geliyor ama içindeki fotoları görüncede geri duruyorum.Arkadan çarpmış masrafları karşılayacaktır herhalde.Buna şükür sana bişey olmasın araçlar gelir gider.
Geçmiş olsun Oğuzhan. İki araç arasında sınıf ve yıl farkı var. Passatın en sağlam yeri olan ön plakalığa denk gelmiş.Ayrıca wv araçları dış kaporta olarak bence bizim corolla'lardan biraz daha iyiler. Olan olmuş, inşallah sigorta şirketi ile fazla uğraşmadan bir an önce yaptırırsın arabanı.
geçmiş olsun oğuzhan abi, cana gelicegine mala gelsin
Laa Neşett geçmiş olsun Sen şimdi geçirenler saolsun diyeceksin Böyle başlığa böyle teselli O değilde başlığı değiştir hayır şimdi sözüm meclisten dışarı yeni yönetici olmuş bi toy gelir egosunu tatmin etmek için başlığı değiştirir, konunu kilitler, ceza verir filan
Olm bu forumda nazar var. Sevgili saygılı tüm üyeler.Aracınız kapalı garajda da olsa tehlike altında verilen hesap numarasına herkes hakkına düşen payı yatırsın adak kesicez.Kesmek farz oldu artık. Oğuzhan geçmiş olsun kardeşim.Bişeciğin yok merak etme.Senin tamponun arka kısmındaki boşluğu doldurmuş passat.